Merrell vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Spartoo, Zalando edustavat Merrell -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Merrell -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Merrell -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 7 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Merrell

Merrell

Merrell valmistaa kenkiä sekä vaatteita ulkoiluun. Merrell on tunnettu erityisesti kengistään, jotka ovat todella laadukkaita ja samalla myös tyylikkäitä. Merrell valmistaa tuotteensa korkeita standardeja noudattaen, ja siksi kengät ovat kestäviä, ja sopivat täydellisesti ulkoiluun. Merrellin suosituin tuote on vaelluskengät. Merrellin mallistosta löytyvät niin matalavartiset kuin korkeavartisetkin vaelluskengät sekä miehille että naisille. Lisäksi Merrelliltä löytyy myös vaellussandaaleja. Merrellin vapaa-ajan kengät ovat sporttisia ja rentoja arkikenkiä, jotka ovat nuorekasta tyyliä. Merrell tarjoaa myös Barefoot-kenkiä. Merrell Barefoot -kengät sallivat jalan luonnollisen liikeradan ja auttavat koko kehoa aktivoitumaan ja vahvistumaan. Merrelliltä löytyy miesten, naisten ja lasten Barefoot-kenkiä. Merrellillä on myös täysin oma kenkämallisto lapsille, josta löytyy sporttisia ja hyvin tukevia lastenkenkiä, jotka on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta.

Merrellin vaatevalikoimasta löytyy käytännöllisiä vaatteita aktiiviseen elämään. Miesten mallistossa on t-paitoja, pitkähihaisia paitoja ja housuja, jotka sopivat ulkoilmaelämään. Merrellin takit ovat sekä ulkoilmaharrastamiseen että arkikäyttöön suunniteltuja, ja siten ne ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä. Naisten vaatemallistosta löytyy käytännöllisiä t-paitoja ja puseroita, joissa on kaunis leikkaus ja kuosi. Merrell valmistaa naisille myös mekkoja, hameita ja shortseja, jotka sopivat liikunnalliseen elämään, sekä suuren määrän ulkoiluhousuja. Merrellin vaellushousut on suunniteltu mukaviksi, joustaviksi ja kestäviksi. Vaellushousujen tekniset yksityiskohdat, kuten esimerkiksi vetoketjulliset taskut, vetoketjulla irroitettavat lahkeet, jotka muuntavat housut shortseiksi, sekä erityisesti rinkan kanssa käytettäviksi suunniteltujen housujen pehmeä vyötärö tekevät housuista käytännölliset ja mukavat.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun