Melvin & Hamilton vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Zalando edustaa Melvin & Hamilton -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Melvin & Hamilton -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Melvin & Hamilton -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Melvin & Hamilton

Melvin & Hamilton

Melvin & Hamilton on saksalainen kenkävalmistaja, joka valmistaa laadukkaita kenkiä pitkällä perinteellä. Melvin & Hamiltonin valikoimasta löytyy kaikenlaisia käytännöllisiä kenkiä sekä miehille että naisille. Suurin osa kengistä on klassista ja hillittyä tyyliä, mutta mallistosta löytyy myös joitakin nuorekkaampia ja trendikkäämpiä malleja, joissa klassinen laatu yhdistyy jännittäviin yksityiskohtiin. Melvin & Hamilton -kengissä on käytetty parhaita materiaaleja, jotka tekevät kengistä kestävät ja laadukkaat. Melvin & Hamilton -kenkien laatu perustuu myös hyvään suunnitteluun. Kengät on suunniteltu siten, että ne ovat sekä käytännölliset, mukavat että tyylikkäät. Melvin & Hamilton onkin tunnettu merkkinä siitä, että sen kengissä yhdistyvät laatu ja design. Kengät myös tarjoavat hienoa designia järkevään hintaan.

Naisten saappaat, nilkkurit ja kävelykengät ovat markkinoiden parhaimmistoa sekä tyylinsä että laatunsa puolesta. Samoin myös miesten nauhakengät ja nilkkurit tarjoavat laajan valikoiman tyylikkäitä ja käytännöllisiä kenkiä monenlaiseen tarpeeseen. Melvin & Hamiltonilta on saatavilla myös kenkäpuut, joiden avulla voi pidentää kenkien käyttöikää, koska ne pitävät kengät muodossaan ja imevät kengistä liian kosteuden silloin, kun kenkiä ei käytetä. Lisäksi Melvin & Hamilton valmistaa laukkuja, toilettilaukkuja, korttikuoria esimerkiksi pankkikorteille, koteloita iPadille, koteloita iPhonelle, muita kännykkäkoteloita ja lompakoita. Kaikki laukut, kotelot ja lompakot on valmistettu laadukkaasta nahasta Melvin & Hamiltonille tyypillisellä, tyylikkäällä punostekniikalla. Laukkuja löytyy sekä mustana ja ruskeana sekä houkuttelevissa, kirkkaissa väreissä.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun