Mango

Mango

Mango valmistaa vaatteita nuorille, trenditietoisille miehille ja naisille. Mango suunnittelee vaatteensa viimeisimpien trendien mukaisiksi. Siksi Mango onkin erityisesti nuorten suosima merkki, sillä Mangon vaatteet tuovat huippumuodin saataville järkevissä hinnoissa. Mangon vaatevalikoimista löytyy uusimpien trendien lisäksi klassisia perusvaatteita, joita on hyvä olla aina vaatekaapissa. Erityisesti Mangon neuleet ovat ihanan klassisia ja selkeälinjaisia. Siten ne ovat ajattoman tyylikkäitä. Samoin löytyy myös Mangon klassisista trikoopaidoista yksinkertaisia malleja, joita on helppo yhdistellä muihin vaatteisiin trendikkäässä kerrospukeutumisessa. Mangon farkut ovat suosittuja, koska ne ovat suhteellisen edullisia ja siistinnäköisiä, mutta niissä on myös trendikkäitä ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Lisäksi farkkuja löytyy myös monessa erilaisessa mallissa, jotka sopivat erilaisiin tyyleihin. Mangon naistenmallistosta löytyvät mekot ovat ihanan naisellisia ja kauniita. Mekkoja löytyy sekä arkeen että juhlaan. Mangon hameet ja topit ovat ihanan yleellisiä ja jokaista yksityiskohtaa myöten harkittuja. Mangon vaatteiden yleisvaikutelma onkin hillitty ja tyylikäs.

Mangon asusteista erityisen suosittuja ovat trendikkäät aurinkolasit, joita se valmistaa sekä miehille että naisille. Lisäksi Mango suunnittelee paljon kenkiä naisille. Naisten kenkämallisto kattaa lähes kaikki kenkämallit. Mallistosta löytyvät korkokengät, balleriinat, sandaalit ja saappaat. Mangon kengät ovat muodikkaita ja laadukkaita. Mangon klassinen laatu ja tyyli jatkuvat myös Mangon laukuissa, joita löytyy monissa eri malleissa. Mangon kaikissa laukuissa on sekä klassista tyyliä että mielenkiintoisia yksityiskohtia, jotka tekevät niistä katseenvangitsijoita.

Mango mainos

Mitä ihanaa Mangolta on tulossa vuoden 2014 kevääksi ja kesäksi? Paljastetaan, että ainakin paljon valkoista... Katso videolta!


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun