Levi's vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Bubbleroom, House of Brandon edustavat Levi's -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Levi's -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Levi's -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 12 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Levi's

Levi

Levi’s on maailman tunnetuin farkkumerkki. Levi’s valmistaa kuitenkin muutakin kuin farkkuja. Levi’s valmistaa vaatteita, laukkuja, vöitä, hattuja ja kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Leviksen vaatteet ovat rentoja ja trendikkäitä ja siten ne sopivat parhaiten nuorille ja nuorten aktiiviseen elämäntyyliin. Levi’s on erityisesti tunnettu farkuistaan, jotka ovat todella hyvin suunnitellut. Levi’s farkut ovat myös kaikista farkuista kestävimmät. Levi’s farkut ovat tunnettuja myös siitä, että ne istuvat täydellisesti. Levi’s farkkujen hyvä istuvuus johtuu siitä, että farkkujen eri mallit on suunniteltu erilaisille vartalotyypeille sopiviksi. Erilaisista malleista löytyy jokaiselle sopivat. Levi’s on kehittänyt naisille täydellisesti istuvat Levi’s Curve ID farkut kolmen erilaisen vartalotyypin mukaan. Miesten farkuista ehdottomasti tunnetuin malli on Levi’s 501, joka onkin klassinen, alkuperäinen farkkumalli, jota on saatavilla denimin eri väreissä sekä erilaisilla pesuilla.

Leviksen t-paidat ovat trendikkäitä ja niissä on persoonallisia printtejä. Myös Leviksen hupparit ja neuleet ovat suosittuja, koska ne ovat rentoja ja tyylikkäitä. Leviksen takkimallistosta löytyvät niin klassiset farkkutakit kuin kankaiset ja nahkaiset takitkin. Leviksen vyöt ovat nahkaisia ja sopivat täydellisesti farkkujen kanssa käytettäviksi. Myös Leviksen kengät ovat lähes poikkeuksetta nahkaa, ja siksi ne ovatkin huippulaadukkaita ja tyylikkäitä. Kenkämallit ovat yleensä sporttisia ja rentoja, ja siten ne sopivat erittäin hyvin farkkujen kanssa. Naisten kenkämallistosta löytyy myös rockhenkisiä, nahkaisia korkokenkiä.

Levi's mainos

Levi's Muvin mainos, farkkuja vain vilahtaa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun