Lacoste vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Bubbleroom, Spartoo edustavat Lacoste -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Lacoste -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Lacoste -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 12 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Lacoste

Lacoste

Lacoste on ranskalainen vaatebrändi, joka tunnetaan krokotiililogostaan. Lacosten logo on eräs muotimaailman suosituimmista merkeistä, koska se takaa laadun. Lacoste tekee miesten, naisten ja lasten vaatteita, kenkiä ja muita asusteita. Lacoste on tällä hetkellä erityisesti nuorten suosima merkki, mutta Lacosten suosituin tuote on pikeepaita, joka sopii kaiken ikäisille. Lacosten suositusta pikeepaidasta löytyy paljon erilaisia malleja sekä runsaasti eri värejä. Lacosten klassisin pikeepaita on t-paidan mallinen ja pastellin sävyinen. Lacosten vaatteet ovat pääasiassa sporttisia, ja siten ne sopivatkin erityisesti nuorille, mutta Lacoste valmistaa myös mallistoja, josta löytyy vaatteita arkikäyttöön. Lacosten vaatteet ovat klassisia ja hillittyjä. Lacoste suosii tyylikkään pelkistettyjä linjoja vaatteissaan ja korostaa laadukkaita materiaaleja, joita vaatteissa on käytetty.

Lacoste on hyvin tunnettu myös kengistä, joita se valmistaa. Lacosten kengät ovat huippulaadukkaita. Lacosten mallistoista löytyy klassisia nahkakenkiä, jotka ovat yksinkertaisen tyylikkäitä, sillä niiden jokainen yksityiskohta on loppuun asti harkittu. Osa kengistä on asiallisempaa mallia, mutta suurin osa kengistä noudattelee sporttista linjaa. Täten Lacosten kenkävalikoimista löytyy kenkiä sekä työkäyttöön että vapaa-ajalle. Lacoste valmistaa myös laukkuja, joissa jatkuu Lacostelle tyypillinen pelkistetyn tyylikäs ja klassinen tyyli. Lacosten aurinkolasit ja silmälasit ovat trendikkäitä ja nuorekkaita. Lacosten silmälasisangoille tyypillistä on se, että sankoihin on saatavilla useita eri värivaihtoehtoja.Lacoste valmistaa myös koruja ja kelloja sekä parfyymejä, jotka ovatkin lähes yhtä suosittuja kuin Lacosten klassinen pikeepaita.

Lacoste mainos

Lacosten lyhyessä mainoksessa esitellään Lacosten laadukkaat unisex-pikeepaidat, miehille ja naisille.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun