Kenzo vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Zalando, Stockmann edustavat Kenzo -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Kenzo -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Kenzo -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Kenzo

Kenzo

Kenzo on japanilaisen muotisuunnittelija Kenzo Takadan perustama kansainvälisesti erittäin tunnettu brändi, joka valmistaa hajuvesiä, ihonhoitotuotteita sekä vaatteita. Kenzo tuottaa jännittävää ja persoonallista huippumuotia. Kenzon vaatteista tekee jännittäviä se, että niihin on otettu vaikutteita monilta eri aloilta. Kenzon vaatteista löytyy sekoitus ranskalaista kulttuuria ja japanilaista perinnettä. Lisäksi suurimmassa osassa vaatteita on vaikutteita luonnosta, mikä antaakin Kenzon vaatteille aivan omanlaisensa tyylin. Kenzon omaperäisen tyyliin tunnistaa helpoiten värikkäistä kuvioista, joita on käytetty rikkaasti, mutta hillitysti, sekä kauniista kukkakuvioista. Kenzo valmistaa vaatteita, jotka varmasti erottuvat massasta, koska ne ovat laadukasta huippumuotia, jossa on särmää.

Kenzo valmistaa huippumuotia sekä miehille että naisille. Vaatteet on suunniteltu muotitietoisille ihmisille, jotka arvostavat designia. Kenzon jokainen vaate on upea luomus. Kenzo valmistaa kuitenkin myös vaatteita, jotka sopivat hyvin arkiseen käyttöön, vaikka osa vaatteista, kuten esimerkiksi Kenzon mekot, onkin hyvin näyttäviä ja siten paremmin juhlatilaisuuksiin sopivia. Kenzon valmistamat miesten paidat ovat tunnettuja huomiota herättävistä kuoseistaan. Kenzon vaatteiden kuosit on suunniteltu siten, että ilmiömäisillään väriyhdistelmillään paidat ovat sekä klassisen tyylikkäitä että huomiota herättäviä. Kenzon kengät on suunniteltu nimenomaan käytännöllisiksi, mutta samalla niissä on otettu huomioon myös design. Kenzon tennarit ja ballerinat on koristeltu Kenzolle tyypillisillä kuvioilla ja katseen vangitsevilla väriyhdistelmillä. Kenzon nahkaiset kengät ovat laatua ja huippumuotoilua. Lisäksi Kenzo valmistaa myös kauniita huiveja sekä laukkuja.

Kenzo mainos

Kenzon vuoden 2014 kevät-kesämallistossa on vahva häivähdys 1990-luvun printti- ja puuvillakuosimaailmaa. Sadetakkikankaasta mekkoja ja tuubitoppeja jakun päällä...


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun