Juicy Couture vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. JD Sports, Stockmann edustavat Juicy Couture -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Juicy Couture -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Juicy Couture -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Juicy Couture

Juicy Couture

Amerikkalainen Juicy Couture tunnetaan maailmalla suuren suosion saavuttaneista veluuriasuistaan. Veluuriset verkkarit ovat herkullisen värisiä ja niissä on Juicy Couture -logo.Veluuriset oloasut ovat trendikkäitä ja nuorekkaita. Juicy Couture valmistaa kuitenkin muutakin kuin veluurisia oloasuja. Juicy Couture on nykyään tunnettu myös korkealaatuisista naisten muotivaatteistaan, jotka yhdistävät huippumuodin arkivaatteisiin. Vaatteiden mallit ovat samalla sekä klassisia että nuorekkaita. Vaatteet on pääasiallisesti suunnattu nuorille naisille. Juicy Couture suunnittelee huippumuodikkaita mallistoja, joista löytyvät naisten mekot, topit ja paidat, hameet, farkut sekä housut. Lisäksi Juicy Couture valmistaa myös yöasuja sekä uimapukuja. Naisten vaatteiden lisäksi Juicy Couturelta löytyy myös mallisto, joka on suunniteltu tytöille.

Juicy Couture asusteet ovat leikitteleviä ja täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia. Juicy Couture suunnittelee lumoavia käsilaukkuja, clutch-mallisia laukkuja sekä lompakoita. Suurin osa laukuista on nahkaa, mutta mallistosta löytyy myös Juicy Couturen oma erikoisuus, eli veluurista valmistetut supernaiselliset laukut. Myös Juicy Couturen näyttävät korut ja kellot ovat suosittuja. Asustemallistosta löytyy myös huiveja, hattuja ja käsineitä. Vaatteiden ja asusteiden ohella Juicy Couture on tunnettu myös kenkämallistostaan. Juicy Couture kengät ovat kevyen kesäisiä. Kenkämallisto on ihanan värikäs. Juicy Couturen kenkämalliston suosituimmat kenkämallit ovat ehdottomasti balleriinat, joita löytyy monissa eri väreissä, ja matalapohjaiset sandaalit, joissa on kauniita yksityiskohtia. Lisäksi mallistosta löytyy kiilakorkokenkiä sekä juhlavampia korkokenkiä. Lisäksi Juicy Couturelta löytyvät viettelevät parfyymit ovat nousseet maailmankuuluiksi menestystuoksuiksi.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun