Jeffrey Campbell vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Bubbleroom, Zalando edustavat Jeffrey Campbell -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Jeffrey Campbell -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Jeffrey Campbell -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Jeffrey Campbell

Jeffrey Campbell

Jeffrey Campbell on amerikkalainen kenkäsuunnittelija, jonka naistenkengät nauttivat suurta suosiota ympäri maailmaa. Tämä merkki on vuosien kuluessa noussut jokaisen kenkäfriikin suosikiksi, ja muidenkin kengistä kiinnostuneiden on hyvä noteerata kenkämuodin eräs ykkösnimistä. Jeffrey Campbell -kengät ovat huippulaatuisia, ja ne valmistetaan ainoastaan korkealuokkaisista materiaaleista, joten niiden käyttöaika on pitkä. Jeffrey Campbellin kenkämallistosta löydät kengät jokaiseen tilaisuuteen ja moniin erilaisiin asukokonaisuuksiin. Merkin suunnittelijat saavat vaikutteita urbaanista cityelämästä, nykytrendeistä, ja mikä parasta omilta asiakkailtaan joten Jeffrey Campbell kengät kohtaavat asiakkaidensa tyylit ja vaatimukset loistavasti. Jeffrey Campbell merkkinä ei ole mikään edullinen, vaan päinvastoin aika hinnakas, mutta vastaavasti rahoille saa paljon vastiketta laadukkaan ja aina tyylikkään tuotteen muodossa. Tämä kenkämerkki on tullut jäädäkseen, ja vaikka se ei välttämättä ole kaikkien saatavilla, niin on sillä omat faninsa ympäri maailmaa.

Jeffrey Campbellin kenkämallisto on laaja, ja sen valikoimissa on tukevia saappaita, tyylikkäitä korkokenkiä, ja suloisia ballerinoja. Kenkiä löytyy jokaiseen vuodenaikaan ja moneen eri käyttötarkoitukseen. Kenkämallistossa on paljon erilaisia korkeakorkoisia nilkkureita, jotka erottuvat massasta erilaisin printein ja erikoisten materiaalien avulla. Sandaaleja on herkullisissa väreissä, ja mallistossa on myös matalakantaisia kenkiä; tosin niissäkin on jokin juju, eli voit olla varma siitä, että nämä kengät huomataan.

Jeffrey Campbell -kenkiä myydään monissa kenkäkaupoissa ympäri maailmaa, ja tuotteita löytyy useasta eri verkkokaupasta maailmanlaajuisesti.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun