Jackpot vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Zalando edustaa Jackpot -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Jackpot -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Jackpot -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Jackpot

Jackpot

Jackpot on tunnettu tanskalainen vaatemerkki, ja se on saavuttanut suurta suosiota vuosien varrella vahvoilla väreillään ja erilaisilla printtikuvioillaan. Yhtiön perustajat Jorgen ja Carli Gry perustivat Jackpotin 1970-luvulla ja jo tuolloin he käyttivät vahvoja värejä ja käsin maalattuja printtejä tuotteissaan. Jackpotin kokoelmille on tunnuksenomaista helppo käytettävyys ja vahvat värit. Naiset ovat ihastuneet Jackpotin tuotteissa niiden hyvään laatuun ja istuvuuteen. Jackpot-vaatteet ovat tunnettuja värikkäistä ja pirteistä asukokonaisuuksista, ja laadukkaat materiaalit takaavat tuotteille pitkän käyttöiän. Jackpot kantaa huolta myös ympäristöstä ja tästä johtuen osa mallistosta on aina valmistettu luomupuuvillasta. Lisäksi Jackpot käyttää luomupellavaa, kierrätettyä polyesteriä ja villaa. Jackpot osallistuu aktiivisesti hyväntekeväisyyteen liittyviin projekteihin.

Kokoelman vaatteet ovat helposti yhdisteltävissä trendikkään asukokonaisuuden luomiseksi. Jackpot- tuotteet ovat keskihintaisia, ja niissä on hyvä hinta-laatusuhde. Jackpotin vaatteita ei voi missään nimessä sanoa tylsiksi, vaan niissä on romanttisiakin kukkakuvioita ja kauniita pastellisävyjä, jotka yhdistettynä yksivärisiin tuotteisiin luovat mukavaa harmoniaa. Jackpotin vaatteet on tarkoitettu muotitietoisille naisille, jotka arvostavat vaatetuksessa laatua ja mukavuutta. Jackpotin valikoimaan kuuluu lukuisia naisellisia hameita, mekkoja, paitoja, paitapuseroita, t-paitoja, housuja, farkkuja, neuleita, neuletakkeja, takkeja ja ulkotakkeja. Jackpotin kattavaan asuste valikoimaan kuuluu huiveja, vöitä, laukkuja, hattuja, käsineitä ja ihastuttavia koruja.

Jackpot- tuotteita on saatavilla 100 Jackpot- myymälässä ja 21 eri maassa. Jackpot vaatteita ja muita tuotteita voi tilata netistä ympäri maailman.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun