ASICS vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, JD Sports, Zalando edustavat ASICS -vaatteita. Näet kaikki sivujemme ASICS -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan ASICS -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 7 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

ASICS

ASICS

ASICS on japanilainen urheilukenkiä valmistava brändi. Sen nimi tulee vanhasta latinankielisestä sananlaskusta Anima Sana In Corpore Sano, joka on suomennettuna tuttu ”terve sielu terveessä ruumiissa.” Yrityksen perusti Kihachiro Onitsuka vuonna 1949, ja nimi ASICS otettiin käyttöön vuonna 1977. ASICS on tunnettu omistautumisestaan kengissä tekniselle toimivuudelle, ja ASICS käyttääkin paljon rahaa tuotekehitykseen luodakseen parhaat mahdolliset kengät eri urheilulajien vaatimuksille.

ASICS tarjoaa urheilujalkineita miehille, naisille ja lapsille. ASICS on suunnitellut eri malleja mm. juoksuun, lenkkeilyyn, kävelyyn, lentopalloon, yleisurheiluun, painiin, tennikseen, golfiin ja jalkapalloon. ASICS:in valikoimasta löytyy niinikään urheilun vaatimuksia varten kehitettyjä vaatteita kuten alusvaatteita. ASICS:in kävely-, lenkki- ja juoksukenkävalikoimasta löytyy jalkineita kaikkien käyttäjien, niin harrastelijoiden kuin aktiiviurheilijoidenkin tarpeisiin. Mallisto käsittää erilaisia kenkiä, riippuen siitä arvostaako urheilija esimerkiksi mahdollisimman kevyitä kenkiä, vai tarvitseeko hän vaikkapa jalkaa hyvin tukevia kenkiä. ASICS:in urheilujalkinevalikoimassa näkyy yrityksen omistautuminen tuotekehitykselle. Kunkin urheilulajin kengissä on huomioitu kyseisen lajin erikoisvaatimukset. Niinpä esimerkiksi lentopallojalkineissa on pehmusteille annettu erityistä huomiota. ASICS:in golfkengissä on taas tasapainon ylläpitämisen eteen tehty paljon työtä.

Lapsille ASICS tarjoaa jalkineita mm. juoksuun, tennikseen ja yleisurheiluun. Näissä on huomioitu urheilulajien lisäksi myös lasten kasvavien jalkojen erikoisvaatimukset.

ASICS:in urheiluvaatevalikoima käsittää mm. toiminnallisia sortseja, toppeja ja urheilualusvaatteita miehille ja naisille. Näissä on korostettu mm. hengittävyyttä ja mukavuutta.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun