Jack & Jones vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, House of Brandon, Spartoo edustavat Jack & Jones -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Jack & Jones -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Jack & Jones -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 7 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Jack & Jones

Jack & Jones

Jack & Jones on tanskalainen vaatemerkki, joka on suunnattu kaikenikäisille ja – henkisille miehille. Yritys on perustettu vuonna 1989, ja tänä päivänä se on yksi Euroopan johtavista miesten vaatemerkeistä. Vaatekokoelman yksi suosituimmista tuotteista ovat farkut, joita Jack & Jones valmistaa kymmeniä erilaisia malleja. Yritys tekee yhteistyötä italialaisten farkkuvalmistajien kanssa, ja sen ansiosta Jack & Jones farkut ovat aina muodikkaita ja hyvin istuvia. Malliston vaatteet on tehty yhdistettäväksi helposti farkkujen kanssa. Muotitietoisen miehen valinta on helppo, kun halutaan trendikkäät vaatteet, jotka ovat samalla rentoja ja ajan hermoilla olevia. Muotitietoinen mies löytää Jack & Jonesin kokoelmasta vaatteet itselleen tilanteeseen kuin tilanteeseen, sillä laajassa kokoelmassa on valittavana vaatteet niin business- pukeutumiseen kuin vapaa-ajallekin. Jack & Jones on tehnyt miehille tyylikkäästi pukeutumisen vaivattomaksi, ja muotitietoinen mies, yhdistelemällä malliston tuotteita keskenään, voi luoda oma persoonallisen tyylinsä.

Jack & Jones -mallistossa on paljon muutakin erinomaisten farkkujen lisäksi: svetareita, huppareita, kauluspaitoja, pikkutakkeja, ulkotakkeja, farkkutakkeja, pukuja, t-paitoja, housuja, poolopaitoja ja liivejä. Jack & Jonesin asusteita ovat sukat, lippikset, alusasut, vyöt, huivit, pipot, solmiot, laukut ja aurinkolasit. Jack & Jones valmistaa myös erilaisia kenkiä: bootseja, vapaa-ajan kenkiä ja pukukenkiä. Jack & Jonesilla on myymälöitä ympäri Eurooppaa, ja sen tuotteita voi tilata internetin kautta mistä päin maailmaa tahansa.

Jack&Jones mainos

Jack&Jones mainoksessa esitellään vuoden 2014 sporttimallistoa miehille.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun