Le Specs vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Bubbleroom, Zalando, NA-KD edustavat Le Specs -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Le Specs -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Le Specs -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Le Specs aurinkolasit netistä

Le Specs

Le Specs on australialainen, vuonna 1979 perustettu aurinkolasimerkki, jonka valikoimissa on laseja sekä naisille että miehille. Le Specsit sopivat monenlaiseen menoon: urheiluun, kaupungille, lomalle ja arkeen. Le Specsiä inspiroivat erilaiset kaupungit, taide, musiikki ja katumuoti. Tarjolla on monenlaisia eri malleja sekä yksivärisiä ja värikkäitä kuoseja. Laadukas Le Specs on jo kauan ollut aurinkolasimuodin edelläkävijä. Merkki on vihdoin saapunut myös Eurooppaan ja syystäkin, sillä merkki täyttää sekä Australian kuuman että Pohjolan kylmän ilmaston vaatimukset. Nyt myös suomalaiset voivat suojata silmänsä Le Specs -aurinkolaseilla. Le Specs on samaan aikaan sekä perinteinen että nuorekas, trendikäs mutta klassinen, hauska mutta asiallinen, retro mutta moderni, sekä hohdokas mutta sporttinen.

Le Specs -aurinkolaseilla saat huomiota

Le Specseillä voi suojata silmänsä samaan aikaan turvallisesti ja tyylikkäästi. Oli suosikkisi sitten klassinen perusväri tai räväkkä eläinkuosi, löydät varmasti tyyliisi sopivat lasit. Le Specs on aina ajan hermolla ja luo värejä, tyylejä ja kuoseja, jotka ovat juuri tällä hetkellä kuuminta muotia. Oli lasien tarpeesi sitten käytännöllinen tai turhamainen, Le Specsien avulla löydät lasit juuri sinulle sopivalla tavalla. Le Specsit soveltuvat niin moneen tilanteeseen, että vaativampikin löytää oman parinsa. Katu-uskottava merkki mukautuu jokaiseen tilanteeseen, niin lomalle, arkeen kuin harrastuksiinkin. Tutustu sinäkin Le Specsin mahtavaan valikoimaan ja löydä juuri omaan tyyliisi sopivat aurinkolasit!

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun