Frank Dandy vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, KidsBrandStore, Zoovillage edustavat Frank Dandy -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Frank Dandy -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Frank Dandy -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Frank Dandy miesten alusvaatteet netistä

Frank Dandy

Frank Dandy on ruotsalainen, vuonna 2003 perustettu alusvaatemerkki. Sen perustajat vastasivat miesten alusvaatemarkkinoilla vallinneeseen tilanteeseen, jossa miesten alusvaatteet olivat olleet jo pitkään tylsiä ja värittömiä. Siihen aikaan miesten alusvaatemarkkinoilta ei löytynyt vastaavanlaisia tuotteita. Frank Dandy vastasi haasteeseen ja alkoi suunnitella ja toteuttaa uudenlaisia alusvaatteita miesten vaatemarkkinoille.

Näin sai alkunsa uusi kuviollisten alushousujen trendi. Suosio oli taattu heti alusta lähtien. New York Timesin mukaan Frank Dandy oli yksi kiinnostavimmista uusista alusvaatemerkeistä. Uusi, raikas kalsarikuosi oli aloittanut maailmanvalloituksensa. Frank Dandy valmistaa nykyään myös uimahousuja, pipoja ja muita asusteita ja naisten alusvaatteita. Frank Dandyn alusvaatteille tyypillistä ovat värikkyys, trendikkyys ja erikoiset kuviot. Niiden lisäksi Frank Dandylle on tärkeää myös vaatteidensa hyvä laatu ja mukavuus.

Frank Dandy uranuurtajana

Erilaiset ja moninaiset kuviot miesten alushousuissa ovat nyt siis lyöneet itsensä läpi. Kirjavat ja sarjakuvamaiset grafiikat ovat humoristisia mutta samalla vakuuttavia ja tyylikkäitä. Aiemmin ei juuri ole voinut sanoa, että miesten pitkät kalsarit näyttävät hyvältä. Ja mikä käyttäjän kannalta on erityisesti tärkeää, ne myös tuntuvat hyvältä. Siksi Frank Dandy suosiikin tuotteissaan parhaita materiaaleja. Huolella valitut puuvilla, elastaani ja mikrokuitu takaavat parhaimman mukavuuden.

Perinteisten miesten alusvaatteiden sijaan Frank Dandy päätti aloittaa rohkeamman muotoilun. Reipas markkinointi ja alusvaatteiden hauskat kuviot herättivät nopeasti ihmisten huomion, minkä seurauksena Frank Dandy on tänä päivänä yksi jännittävimpiä alusvaatemerkkejä.

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun