Gestuz vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Bubbleroom, Zalando, NA-KD edustavat Gestuz -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Gestuz -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Gestuz -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Gestuz naisten vaatteet

Gestuz

Gestuz on naisten vaatemerkki, jonka tuotteet ovat ihanan persoonallisia, näyttäviä ja tyylikkäitä. Gestuzin vaatteet sopivat jokaiselle oman tyylinsä tuntevalle, joka uskaltaa tuoda tyylinsä rohkeasti esiin. Vaatteet ovat hillittyjä mutta näyttäviä design-tuotteita. Haluat sitten perusvaatteen arkeen tai jotain tyylikkäämpää juhlaa varten, Gestuz tarjoaa vaatteen kumpaankin tilaisuuteen.

Gestuzin perustivat vuonna 2007 tanskalaiset Sanne Sehested Nielsen ja Lene Boesen. He saivat tuotemerkkinsä nopeasti muotimaailman tietoisuuteen ahkeralla työllään ja loistavalla asenteellaan. Heidän tulevaisuuden suunnitelmissaan on yrityksen toiminnan laajentaminen edelleen. Gestuz on siitä tunnettu vaatemerkki, että vaatteet ovat samaan aikaan rock’n’roll -henkisiä ja naisellisia. Gestuzin vaatteissa on satsattu ilahduttavasti laatuun ja tasokkaaseen suunnitteluun. Suunnittelijakaksikko on nostanut aikaansaavan suunnittelutyönsä ja kekseliäiden visioidensa ansiosta Gestuzin muotitietoisten suosikiksi.

Gestuzin vaatteilla on helppo erottua joukosta

Gestuz on saanut inspiraationsa rock-henkisestä elämäntyylistä ja asenteesta. Gestuzin asuissa on aina jokin kiva juju, jonka avulla erotut tavallisen kaduntallaajan tyylistä. Vaatteissa on pieniä, mutta erottuvia yksityiskohtia, jotka tekevät niistä persoonallisia. Gestuzin mahtavasta mallistosta löydät niin lämpimät villapaidat kuin rajut nahkahameet. Sieltä löytyy myös trendikkäät t-paidat, seksikkäät mekot ja kapinalliset farkut. Gestuz on luonut malliston, johon kuuluu sekä käytännöllisiä käyttövaatteita että tyylikkäitä juhlavaatteita. Gestuzin nettisivuilta löydät viimeisen muodin mukaiset mutta yksilölliset vaatteet, joiden avulla voit tuoda esiin oman persoonallisuutesi.

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun