Jlindeberg vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Zalando, J.Lindeberg edustavat Jlindeberg -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Jlindeberg -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Jlindeberg -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 7 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Jlindeberg urheiluvaatteet

Jlindeberg

Jlindeberg-vaatemerkin on perustanut ruotsalainen Johan Lindeberg Tukholmassa vuonna 1996. Jlindeberg-tuotemerkin takana on visio yhdistää muoti, tuotteen saatavuus ja sporttisuus. Markkinoilta löytyvien massatuotteiden tai toisena ääripäänä olevien ylellisten huippumuodikkaiden vaatteiden rinnalle tulisi saada uusi vaihtoehto. Jlindeberg on luonut edullisen vaihtoehdon: miesten ja naisten muoti- ja urheilumallistoja, joita on nykypäivänä saatavilla yli 900 myymälässä 35 eri maassa. Jlindeberg on edelläkävijä nykypäivän vaateteollisuudessa tarjoten muodikkaita ja laadukkaita tuotteita, elämäntapaan keskittynyttä markkinointia sekä modernia ja tehokasta pr:ää.

Etenkin golf-vaatteet ovat olleet Jlindebergin suunnittelun kohteena. Jlindebergin mallistosta löytyy laaja valikoima golf-vaatteita. Jlindebergin golf-mallistot ovatkin tulleet hyvin suosituiksi golffareiden keskuudessa. Golf-vaatetus on perinteisesti ollut konservatiivista, mikä on usein tarkoittanut muodottomia puuvillavaatteita. Golf-vaatetus on myösk ollut massatuotantoa, ja Jlindeberg aloitti täysin uuden suuntauksen ja tyylin golf-maailmassa, tuoden muodin mukaan peliin. Jlindeberg-tuotemerkin golf-mallistossa siluetit ovat hienomma. Jlindeberg käyttää golf-mallistossaan parhaan suorituskyvyn ja kestävyyden omaavia laadukkaita materiaaleja. Jlindeberg on tehnyt golffareista tyylikkäitä urheilijoita, eikä golf-maailma ole enää sen jälkeen näyttänyt samalta kuin ennen.

Jlindebergin kokoelmasta löytyy myös ylellinen ja nykyaikainen kokoelma hiihto- ja lasketteluasuja. Jlindeberg uudisti myös näiden talvisten lajien muotisuuntauksen tarjoamalla hienosti räätälöityjä ja upeasti istuvia hiihtoasuja, jollaisia ei ennen Jlindeberg-vaatteita löytynyt markkinoilta. Jlindebergin hiihtomallistossa on käytetty parhaita ja kestäviä materiaaleja, ja Jlindeberg-hiihtoasujen mallit ovat muodikkaita ja nykyaikaisia.

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun