Jofama vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Bubbleroom, Zalando, Zoovillage edustavat Jofama -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Jofama -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Jofama -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Jofama nahkatakit ja urheiluvarusteet

Jofama

Jofama on ruotsalainen tuotemerkki joka keskittyy vaatteiden ja asusteiden valmistamiseen nahkasta. Jofama-tuotemerkki aloitti toimintansa jo vuonna 1926. Jofama-yrityksen alkuaikoina Jofama-valikoimaan kuului kaksi linjaa: urheiluvarusteet sekä nahkavaatteet. Nykyään Jofama-tuotemerkki valmistaa ainoastaan nahkavaatteita ja -asusteita, ja Jofaman laadukkaat ja muodikkaat nahkatuotteet ovat maailmankuuluja. Jofama-tuotemerkki onkin yksi pohjoismaiden tunnetuimmista ja vanhimmista nimistä nahkavaatteiden valmistuksessa ja nahkamuodin saralla.

Jofama-tuotemerkin valikoimasta löytyy tyylikkäitä nahkavaatteita niin päivittäiseen käyttöön kuin myöskin moottoripyöräilyn harrastajille. Jofama on myöskin valmistanut erilaisia teknisiä varusteita nahkasta poliisin ja armeijan käyttöön Ruotsissa, Norjassa, Tsekissä ja Iso-Britanniassa.

Jofama-tuotemerkin nahkatakkeja löytyy moneen eri makuun sekä naisille että miehille. Jofama-nahkatakit on valmistettu huolella ja laadulla yhdistelemällä sekä moderneja että perinteisiä tyylejä. Jofama-nahkatakeista löytyy lukuisia pieniä yksityiskohtia mitkä tekevät Jofama-lookista hienostuneen ja erikoisen,. Jofama-nahkatakkien leikkaukset ovat erikoisia ja tuovat takkeihin persoonallisen tyylin. Jofama-nahkatakit ovat pitkäikäisiä ja kestävät käytössä. Jofama-vaatteet on valmistettu 100% nahasta, mikä tekee Jofama-tuotteista joustavia, laadukkaita ja kestäviä. Ensiluokkaiset Jofama-nahkatakit löytyvät monissa eri malleissa ja väreissä. Jofama-tuotemerkin laajasta valikoimasta itse kukin löytää varmasti parhaiten sopivan tuotteen: tyylikkään nahkavaatteen tai -asusteen jokapäiväiseen ja pitkäikäiseen käyttöön.

Jofama-tuotteita on myynnissä lukuisissa eri maissa. Paitsi Skandinaviasta, voit ostaa Jofama-tuotteita myöskin muun muassa Italiasta, Espanjasta, Baltian maista, Iso-Britanniasta, Alankomaista, Puolasta, Venäjältä, Irlannista sekä Belgiasta.

Jofama-nahkatuotteet takaavat laatua ja tyyliä nahkavaatteiden käyttäjälle. Jofama-tuotteita on helppo ja nopea tilata netistä.

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun