Speedo vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, JD Sports, Timarco edustavat Speedo -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Speedo -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Speedo -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 8 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Speedo uima-asut naisille ja miehille

Speedo

Urheilullinen ja vauhdikas Speedo

Nimestä Speedo tulee monelle nykyään mieleen miesten niukat, vartalonmyötäiset uimahousut. Merkki sai kuitenkin alunperin alkunsa vuonna 1914, kun nuori skotlantilainen Alexander MacRae perusti alusvaatteita valmistavan yrityksen Australiaan. Australian rantakulttuurin myötä hän laajensi valikoimaa uimapukuihin. Seuraavalla vuosikymmenellä Speedo lanseerasikin racerback-uimapuvun, jonka ansiosta uidessa pystyi liikkumaan helpommin. Siitä seurasi, että uintivauhti kasvoi. Speedo-nimi onkin peräisin vauhdin hurmasta.

Speedolla oli keksintönsä ansiosta helppo työ kasvattaa mainettaan maailman parhaana uimapukuvalmistajana. Lukuisat ammattiuimarit alkoivat käyttää merkin uimapukuja, mikä johti entistä nopeampiin aikoihin. Esimerkiksi vuonna 1929 ruotsalaisuimari Arne Borg teki uuden maailmanennätyksen Speedo-uimapuvussa. Nykyäänkin monet huippu-urheilijat, kuten olympiavoittaja Michael Phelps, käyttävät Speedon uimahousuja. Speedo valmistaa lisäksi muita uimareille hyödyllisiä välineitä, kuten uimalaseja, uimahattuja, sandaaleja ja veden alla käytettävää elektroniikkaa. Speedo on nykyisinkin yksi maailman suurimmista uimapukujen valmistajia. Sen tuotteita on myynnissä jopa 170 eri maassa ympäri maailman.

Speedon nettisivuihin kannattaa käydä tutustamassa jo senkin takia, että ne ovat hyvin informatiiviset. Erinomaisen tuotevalikoiman lisäksi sivuilla on muun muassa treeniohjeita ja neuvoja oikean uintitekniikan löytämiseen. Nettisivuilta löydät myös tietoja Speedosta yrityksenä, sen arvoista, projekteista ja sponsoroimista urheilijoista.

Varsinkin innokkaan uimarin kannattaa ehdottomasti tutustua Speedon valikoimaan, sillä Speedot varmistavat mahdollisuuden huippuvauhtiin ja uusiin ennätyksiin. Kaikenlaisten uima-asujen lisäksi tarjolla on laadukkaita uimalaseja ja muita asusteita.

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun