Rohnisch vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Bubbleroom, Timarco edustavat Rohnisch -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Rohnisch -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Rohnisch -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 7 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Rohnisch treenivaatteet naisille

Rohnisch

Rohnisch on ruotsalainen vaatemerkki, joka valmistaa urheilu- ja treenivaatteita naisille. Rohnisch -vaatemerkki perustettiin jo vuonna 1945, ja sen perustaja Helmut Rohnisch oli itse ammattivoimistelija. Herra Rohnisch oli Ruotsin ensimmäinen voimistelun kultamitalisti ja hänen vaimonsa Margareta Rohnisch oli samalla alalla. Ei siis ihme, että Rohnisch valmistaa todella hyvällä ammattitaidolla käytössä toimivia, tyylikkäitä ja laadukkaita urheiluvaatteita.

Rohnisch on perheyritys, ja yrityksen alkuaikoina se keskittyi voimisteluvälineiden valmistukseen. Pian Rohnisch-tuotemerkki kuitenkin laajensi toimintaansa, ja alkoi valmistamaan myöskin voimisteluasuja. Tämän jälkeen Rohnisch-tuotemerkki ja perheyritys on kasvanut ja laajentanut toimintaansa. Nykyään Rohnisch onkin kansainvälisesti tunnettu tuotemerkki, ja urheilua rakastavat naiset nauttivat laadukkaista Rohnisch-vaatteista lähes 30 maassa.

Rohnisch-tuotemerkin valikoimassa keskitytään urheiluasuihin naisille. Rohnisch-tuotemerkki teki historiaa urheiluasujen valmistuksessa esittelemällä ensimmäisenä suunnittelijana mikrokuidun käytön urheiluasuissa 90-luvulla. Rohnisch-tuotemerkin valikoimaan kuuluu sisä- ja ulkoliikuntaan sopivien urheiluasujen lisäksi myöskin Rohnisch golf-mallisto, sekä mallisto, joka on suunnattu isokokoisille naisille. Rohnisch-tuotemerkin valikoimasta löytyy myöskin laadukaat, joustavat ja tukevat Rohnisch-urheiluliivit ja bikinit, sekä Rohnisch-treenikassit.

Rohnisch-vaatteet on valmistettu parhaista urheiluun sopivista materiaaleista. Rohnisch-tuotteiden valmistuksessa on käytetty hengittäviä ja joustavia materiaaleja, jotka takaavat parhaan mahdollisen urheiluelämyksen. Parhaat mikrokuitu- ja puuvillakankaat tekevät Rohnisch-vaatteista mukavia ja istuvia. Rohnisch-vaatteet ovat käytössä kestäviä, eikä Rohnisch-vaatteissa tarvitse pelätä hikoilua urheilusuorituksen aikana. Rohnisch-tuotemerkin valikoima painottuu naisten juoksu-, kuntosali-, sekä golf-varusteisiin. Rohnisch-asuja löytyy monissa ihanissa eri väreissä.

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun