Elvine vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Zalando, Zoovillage, Stockmann edustavat Elvine -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Elvine -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Elvine -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Elvine farkut netistä

Elvine

Elvine on ruotsalainen vaatemerkki, jonka tuotteissa näkyvät ja tuntuvat Göteborgin kadut. Elvine-vaatteet ovat kumppaneita arkeen ja urbaaniin elämään kaupungissa. Elvine-vaatemerkin luojat ovat ylpeitä vahvasta denim-filosofiastaan, mutta pyrkivät tuottamaan monipuolista linjaa, mikä ylittää denimin. Elvine-vaatteiden suunnittelijat pyrkivät valmistamaan vaatteita, jotka kuvastavat urbaania älykkyyttä ja samalla mahdollistavat vaivattoman eleganssin. Elvinen konseptina on valmistaa vaatteita kaduille catwalkien sijasta. Elvine-vaatemerkin luojat keskittyvät kaupunkien asukkaiden yleiseen käyttäytymiseen ja tarpeisiin, luoden vaatteita joissa on yhdistetty eri materiaaleja, pesuja ja käsittelyjä. Nämä luovat elegantin ja vaivattoman Elvine-lookin.

Elvine-vaatteiden inspiraatio löytyy Elvinen suunnittelijoiden mukaan kaikkialta, kuten jokapäiväisestä elämästä kaupungissa, Göteborgista, matkustamisesta, pitkään venyneistä illoista taikka japanilaisista ihmisistä. Elvine-vaatteiden suunnittelijat ovat pyrkineet aina Elvine-merkin perustamisesta lähtien luomaan vaatteita, joita eivät suunnittelijat itse eivätkä heidän ystävänsä pystyneet löytämään mistään muualta vaatemarkkinoilla. Elvine-tuotemerkki tarjoaa rentoja, mutta kuitenkin hienostuneita vaatteita, jotka istuvat upeasti. Elvine-vaatteet sopivat käyttöön viikon jokaisena päivänä, niin tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Elvine-vaatteissa yhdistyvät kaupunkien hiomaton kauneus ja erilaiset alakulttuurit, sekä perinteinen laadukas käsityötaito, mitä Elvine-tuotteiden suunnittelijat pitävät suuressa arvossa. Elvine-vaatteiden suunnittelijat pyrkivät luomaan laadukkaita tuotteita jotka voittavat vuodenajat. Elvine-vaatteita on helppo käyttää sekä yhdistää vaatekaapin muuhun sisältöön. Elvine-vaatteet on suunniteltu hyvin istuviksi, ja vaatteiden leikkaukset ovat puhtaita. Elvine-vaatteiden suunnittelussa on annettu erityishuomiota yksityiskohtiin ja innovatiivisiin koristeluihin vaatteissa. Nämä hienot yksityiskohdat keräävät huomiota Elvine-vaatteiden käytössä.

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun