Minimum vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. House of Brandon, Zalando, Zoovillage edustavat Minimum -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Minimum -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Minimum -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Minimum vaatteet

Minimum

Minimum on tanskalainen vaatemerkki, joka perustettiin vuonna 1997 Århusissa. Minimum-vaatemerkille on ominaista sen progressiivinen tyyli, johon on sekoitettu ripaus Skandinaviassa tutuksi tullutta mutkatonta ja yksinkertaista kauneutta. Minimum aloitti toimintansa pienenä myymälänä, mistä se nopeasti kehittyi itsenäiseksi vaatemerkiksi. Aluksi Minimumin kokoelmasta löytyi vain miesten vaatteita, mutta pian Minimum-tuotemerkin valikoimaan lisättiin myös naisten kokoelma. Nykyään Minimum-tuotemerkki on kansainvälisesti tunnettu brändi, ja sillä on sekä naisten että miesten kokoelma, sekä useita hyvin menestyviä liikkeitä ympäri Eurooppaa, Aasiaa ja Kanadaa. Minimum-vaatteet ovat myöskin hyvin edustettuina jopa 25 eri esittelytilassa ympäri maailmaa.

Minimum-tuotemerkki on myös jo vuosien ajan ottanut osaa maailman tärkeimpiin muotinäytöksiin, joita ovat esimerkiksi Bread&Butter ja Fashion Week. Minimum-tuotemerkki esittelee joka vuosi 8 kokoelmaa, ja Minimum-vaatteiden suunnittelijoille on tärkeintä oikeiden mallien ja istuvuuden löytäminen jokaiseen esiteltävään kokoelmaan. Minimum-tuotemerkin tavoitteena on tarjota asiakkaalleen tyylikkäitä ja muodikkaita, mutta samalla käytännöllisiä vaatteita.

Minimum-vaatteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja Minimumin tavoitteena onkin tarjota tätä tyyliä ja laatua asiakkaalle aina kohtuulliseen hintaan. Minimum-vaatemerkin luojien inspiraation lähteenä ovat urbaani elämäntyyli ja sen vaikutteet sekä muotimaailman viimeisimmät trendit. Minimum-vaatteiden suunnittelijat haluavat luoda progressiivisia ja nuoria muotivaatteita, tuoden niihin kosketuksen skandinaavista viileyttä.

Minimum-vaatteet ovat mielenkiintoinen sekoitus värejä, muotoja ja materiaaleja. Minimum-vaatteet tuovat hyvän lisän vaatekaapin perusvarustukseen, tarjoten samalla myös näkyviä kappaleita erikoistilaisuuksiin.

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun