Triwa vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Bubbleroom, Zalando edustavat Triwa -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Triwa -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Triwa -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Triwa asusteet ja rannekellot

Triwa

 

Triwa-tuotemerkin nimi tulee sanoista Transfering the Industry of Watches. Triwa-tuotemerkin tavoite on siis muuttaa perinteinen tapa valmistaa kelloja. Triwa-tuotteiden valmistajat haluavat tuoda perinteiseen kellojen ja asusteiden maailmaan lisää asennetta ja individualismia. Triwan luojia ei ollenkaan pelota olla provosoivia: kunhan sen vain tekee luovalla ja mieltäylentävällä tavalla .Triwa-tuotemerkin takana olevat taiteilijat ovat hyvin tosissaan ja vakavissaan leikkimielisyydestä ja vaatimattomuudesta. Jokaisen Triwa-tuotteen lähtökohtana on tuoda asiakkaan eteen tuote, joka kuvastaa henkilökohtaista tyyliä ja persoonallisuutta.

Triwa aloitti toimintansa Ruotsissa vuonna 2003, tarkoituksenaan ”tuoda lisää väriä maailmaan”. Triwa tuo maailmaan väriä ja persoonallisia tuotteita laadukkaiden, hauskojen ja persoonallisten kellojen, aurinkolasien ja muiden Triwa-asusteiden muodossa. Triwan innovatiivinen kokoelma rohkeita ja muodikkaita kelloja, rannekkeita ja muita asusteita on valmistettu erilaisia jännittäviä materiaaleja käyttäen. Triwa-tuotteiden ja niiden luojien tarkoituksena on edistää persoonallista asennetta ja yksilöllisyyttä. Samalla Triwan luojat haluavat lähettää viestin, että tylsät rannekellot ovat taakse jäänyttä aikaa.

Triwan laajasta valikoimasta löytyy kellojen lisäksi aurinkolaseja, rannekkeita ja asusteita. Triwa-rannekkeita, joilla voit ehostaa aurinkolaseja, löytyy punottuina ja monissa eri väreissä. Kellojen hihnoihin Triwa käyttää materiaalina orgaanista nahkaa tai nylonia.

Triwa-aurinkolasit ovat klassisia omaten nykyaikaisia yksityiskohtia, ja ne on kehitetty huolella, tavoitteenaan tuoda esiin kasvojen hienot yksityiskohdat ja siluetti. Triwa-aurinkolasien inspiraation lähteenä on lyhyt, mutta sitäkin värikkäämpi ruotsalainen kesä.

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun