Eastpak vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Zalando, KidsBrandStore, Blue Tomato edustavat Eastpak -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Eastpak -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Eastpak -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Eastpak reput ja laukut

Eastpak

Eastpak valmistaa reput ja laukut juhlaan ja arkeen, vauvasta vaariin. Yhdysvaltalaisella tekstiiliyrityksellä on jo kuudenkymmenen vuoden kokemus käytännöllisten ja kätevien laukkujen ja asusteiden valmistamisesta. Tämän kokemuksen myötä Eastpak pystyykin tarjoamaan suuren osan tuotteistansa mullistavalla kolmenkymmenen vuoden takuulla.

Kestävää ja käytännöllistä

Miellyttävän ulkonäön lisäksi Eastpakin tuotteet ovat myös tunnetusti käytännöllisiä ja kestäviä. Suurimmassa osassa Eastpakin repuista onkin mahtava kolmenkymmenen vuoden takuu. Eastpakin ensimmäinen asiakas oli Pentagon, ja aina tuosta ensimmäisestä asiakkuudesta lähtien Eastpak on valmistanut tuotteensa täyttäen tiukimmatkin Yhdysvaltain armeijan asettamat vaatimukset. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi Eastpak on tullut tunnetuksi uutta keksivänä, rajoja rikkovana yrityksenä. Eastpak toi ensimmäisenä yrityksenä markkinoille muun muassa nykyään jo standardiksi muodostuneet, rullilla liikuteltavat laukut. Eastpak oli myös ensimmäinen laukkuvalmistaja, joka otti käyttöön neliväripainatuksen tuotteissansa. Uusi teknologia mahdollisti radikaalin muutoksen reppumarkkinoilla, joka kuin taikaiskusta muuttui harmaasta ja seisahtuneesta, värikkääksi ja kokeilulliseksi.

Trendikästä ja uraauurtavaa

Eastpak kasvoi merkittäväksi tekijäksi reppumarkkinoilla 70-luvulla. Perusteet tälle nousulle luotiin trendikkäissä Yhdysvaltain itärannikon yliopistoissa, joista Eastpak levisi länsirannikolle ja sieltä koko maailmaan. Alkuvuosien kivijalkoja kestävyyttä ja käytännöllisyyttä unohtamatta Eastpak toi reppuihin ja laukkuihin uuden ulottuvuuden: trendikkyyden. Moderniutta ja edelläkävijyyttä on entuudestaan vahvistettu käyttämällä taiteilijoita laukkujen suunnittelussa. Mukana Eastpak-designia vahvistamassa ovat olleet hollantilainen tatuointitaiteilija Hendrikus ja belgialainen, radikaaleista ideoistansa tunnettu muotisuunnittelija Walter Van Beirendonck.

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun