Icepeak vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Zalando, Sportamore edustavat Icepeak -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Icepeak -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Icepeak -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Icepeak

Icepeak

Icepeak on suomalainen urheiluvaatemerkki, joka on perustettu vuonna 1996. Mallisto saa vaikutteita kansainvälisistä trendeistä ja se yhdistää muodikkaissa ulkovaatteissaan laadun ja tyylikkyyden. Icepeak valmistaa ulkoiluvaatteita, jotka sopivat kaikkeen ulkoiluun, hiihtämiseen ja lasketteluun. Tuotteita on naisille, lapsille ja miehille. Suomalaiset osaavat valmistaa asuja, jotka suojaavat pakkaselta ja kylmyydeltä, ja Icepeak on kehittänyt erilaisia materiaaleja kuten Cool Techin ja Icemaxin muuttuviin sääolosuhteisiin. Nämä materiaalit ovat hengittäviä ja lämpimiä sekä pakkasen kestäviä. Icepeak toimii yhteistyössä monien urheilun huippuammattilaisten kanssa vaatettaen heitä ja kehittäen heidän avullaan tuotteitaan entistä paremmiksi ja monipuolisemmiksi.

Naisten Icepeak-malliston asut voidaan jakaa käyttötarkoituksen mukaan sadeasuihin, ranta-asuihin, teknisiin asuihin, hiihtoasuihin ja lautailuasuihin. Takkeja on kymmeniä eri malleja käyttötarkoituksen mukaan, ja värejä on ihanan kirkkaista kuviollisiin ja herkullisiin pastelliväreihin. Naisille on myös fleecetakkeja, softshell-takkeja, toppaliivejä, paitapuseroita, pipoja, käsineitä ja myssyjä. Miesten Icepeak-mallisto koostuu upeista ulkoiluvaatteista, ja takki- sekä housuvaihtoehtoja on kymmeniä erilaisia. Värimaailma on laaja tummista väreistä kirjaviin lautailuasuihin. Miehille on lisäksi neuleita, fleecetakkeja, softshelltakkeja, kauluspaitoja, t-paitoja, huppareita, pipoja ja käsineitä.

Lasten Icepeak-mallisto on jaettu pienemmille lapsille tarkoitettuihin malleihin eli kokoihin 86-122cm, ja vanhempien lasten kokoihin eli 116-176cm. Pienten lasten mallistossa on värikkäitä ulkotakkeja ja -housuja, käsineitä ja hattuja. Isompien lasten mallisto sisältää ulkoilutakkeja ja -housuja, fleecetakkeja, softshell-takkeja, käsineitä ja päähineitä.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Marita Nevanoja3
Hei,voisko Icepeak valmistaa naisten takkeja myös tukevammille naisille. Sellaisia, jotka eivät ole tyköistuvia vaan suoraa mallia. Nykyajan naiset myös nuoret ovat melko tanakoita ja paljon näkee naisia, jotka pitävät takkia auki ulkoillessaan, kun takki ei mahdu kiinni. Olisi mukavaa jos takki olisi suoraa mallia, niin se mahtuisi kinni. Takkeja saisi olla myös isoja kokoja ja yhtä muodikkaita kuin nuoremmillekin. Miehille kyllää löytyy suoraa mallia olevia takkeja, mutta ei naisille, jotka haluavat olla muodikkaita.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun