Selected Femme vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Bubbleroom, Zalando edustavat Selected Femme -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Selected Femme -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Selected Femme -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Selected Femme naisten vaatteet

Selected Femme

Selected Femme sai alkunsa vuonna 2008, kun aikaisemmin ainoastaan miesten vaatteita suunnitellut Selected lanseerasi kaikkien yllätykseksi naistenvaatemalliston. Selected on osa Bestseller-perheyritystä, jonka omistukseen kuuluvat muun muassa kaikille tutut Vero Moda, Only, Jack & Jones, Piences ja Vila. Selected Femme on oman arvonsa tuntevan nykynaisen merkki, jonka mallistoon kuuluu ihanien vaatteiden lisäksi vastustamattomia kenkiä ja tyylikkäitä koruja.

Selected Femme haluaa tarjota asiakkaalleen laadukkaita, sivistyneitä ja huoliteltuja vaatteita. Merkki panostaakin vaatteissaan laatuun, kauniisiin yksityiskohtiin ja ainutlaatuisuuteen. Selected Femmen klassisissa vaatteissa nainen tuntee itsensä erityiseksi ja olonsa ylelliseksi. Selected Femmella on kaksi erilaista mallistoa naisille: muodikas ja naisellinen Femme sekä rento ja trendikäs Femme Jeans. Tyylikkäiden leikkauksien lisäksi Selected Femmen vaatteilla on hyvä hinta-laatusuhde. 

Selected Femmen ihanilta verkkosivuilta on vaikea lähteä tyhjän ostoskorin kanssa. Sieltä löytyy edullista eleganssia sekä arkeen että juhlaan. Sieltä löydät myös asusteita, jotka tuovat asuusi sen tarvittavan viimeisen silauksen. Viimeistään Mahtavat tarjoukset -osiosta on miltei mahdotonta lähteä tyhjin käsin, koska Selected Femmen vaatteet tarjoavat aina palan ylellisyyttä. Parasta merkissä onkin, että sen vaatteet eivät tyhjennä lompakkoasi kokonaan. Selected Femme sopii mainiosti laatutietoisille naisille, jotka arvostavat hyvän maun mukaista tyylikkyyttä.

Selecten Femmen verkkosivuilta on mahdollisuus päästä shoppailemaan myös Selectedin miesten vaatekauppaan ja muihin Bestseller-yrityksen nettikauppoihin. Bongaile, klikkaile ja shoppaile!

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun