Newera vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Bubbleroom, House of Brandon, JD Sports edustavat Newera -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Newera -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Newera -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 12 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Newera lippalakit ja katumuoti

Newera

New Era on kuumin katumuotimerkki. Amerikkalainen merkki on tunnettu siisteistä lippiksistään, joita löytyy monissa eri malleissa ja väreissä sekä monilla eri logoilla. Brändistä, joka perustettiin jo vuonna 1920, on muodostunut maailman tunnetuin ja suosituin lippalakkimerkki. Brändin lippiksiä käyttävät muun muassa kaikki amerikkalaisen pesäpallon huippuliigan joukkueet. Supersuosittujen lippalakkien ohella New Era valmistaa myös pipoja, t-paitoja ja huppareita.

Valitse oma lippismallisi laajasta nettivalikoimasta

New Eran lippalakkeja on montaa eri mallia. Niistä ehdottomasti suosituin malli on 59Fifty, joka on klassikko hiphop-, rap- ja muissa streetpiireissä. Muita malleja ovat 49Fourty, 39Thirty ja 29Twenty. Valitse oma suosikkisi netistä löytyvästä valikoimasta, jossa on NHL-, MLB-, NFL-, MLS- ja NBA-lippiksiä. Aidot New Eran lippikset tunnistaa muun muassa lippalakkiin kuuluvasta New Era-tarrasta, joka liimataan yleensä lipan päälle. Tarra ei ole ainoastaan merkki lippalakin alkuperäisyydestä, vaan siitä on myös muodostunut trendikäs symbooli katumuodissa. Nettikaupasta löydät laajan valikoiman lippiksiä, joista kaikki ovat aitoa ja alkuperäistä New Eraa.

Siisti lippis kruunaa asun

New Era –lippikset sopivat useimpiin tyyleihin. Lippis kruunaa asun kuin asun. Yhdistä klassinen lippis rentoon asuun ja lenkkareihin, tai sekoita tyylikästä ja trendikästä yhdistämällä lippis esimerkiksi puvuntakkiin ja siisteihin farkkuihin. Sopiva lippis jokaiseen tyyliin löytyy helposti netistä. Jo lähes sata vuotta alalta kokemusta kerännyt New Era valmistaa lippikset käsityönä. Näin ollen lippisten huippulaatu ja istuvuus on taattu.

 

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Juha Saariaho4
Lippalakki new york yankees. Toivottavasti niitä lakkeja alkaa kohta löytyyn.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun