Resteröds vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Zoovillage, Stadium edustavat Resteröds -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Resteröds -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Resteröds -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Resteröds ihoystävälliset vaatteet

Resteröds

Resteröds on klassinen vaatemerkki, jonka tarina alkaa pienestä ruotsalaisesta kylästä vuodelta 1935. Mattsonin veljekset sijoittivat säästönsä käytettyihin trikookoneisiin, joilla he ryhtyivät valmistamaan uudenlaisia alusvaatteita, alushousuja ja paitoja sekä miehille että naisille. Alkuperäinen design ja valmistustapa ovat siirtyneet muuttumattomana sukupolvelta toiselle – nykyään Resteröds on yksi harvoista aidon lahmans-trikoon valmistajista.

Resteröds on tuonut markkinoille alusvaatteiden lisäksi kestäviä päällysvaatteita, jotka valmistetaan ainutlaatuisesta lahmans-trikoosta. Vaatteet valmistetaan edelleen englantilaisilla alkuperäiskoneilla, jotka ovat peräisin 1920-luvulta. Materiaalinsa ansiosta Resterödsin vaatteet kestävät aikaa ja tuskin kuluvat käytössä. Vaatteissa käytettävän langan puuvilla on viljelty biologisesti ilman torjunta-aineita. Siitä syystä vaatteet sopivat myös allergisille ja herkkäihoisille.

Nykypäivänä Resteröds tunnetaan erityisesti malliston kirkkaista miesten alusvaatteista sekä vintage-henkisistä vapaa-ajan vaatteista. Resteröds saa inspiraationsa vaatteiden suunnitteluun amerikkalaisilta työmiehiltä ja 60-luvulta lähtöisin olevasta ranskalaisesta boheemisuudesta. Alkuperäisen valmistustavan ja kestävän materiaalin lisäksi vaatteiden design on seurannut samaa rohkeaa kaavaa jo miltei 70 vuoden ajan.

Resteröds lyhyesti:

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun