Helly Hansen vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Spartoo, Zalando edustavat Helly Hansen -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Helly Hansen -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Helly Hansen -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 8 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Helly Hansen

Helly Hansen

Helly Hansen on norjalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1877. Sen tuotteet ovat saaneet alkunsa norjalaisen merikapteenin keksinnöstä valmistaa öljykangastakkeja, ja yhä tänä päivänäkin yritys purjehtii maailman huipulla valmistaen tuotteita purjehdukseen, lasketteluun ja ulkoiluun. Helly Hansen tuotteita käyttävät erityisesti purjehtijat ympäri maailman. 1990-luvulla merkki siirtyi myös katukulttuuriin, ja hip-hop tähdet ottivat sen omaksi suosikikseen ja alkoivat käyttää Helly Hansenin laadukkaita takkeja. Nykyään Helly Hansenin tuotteita käyttävät kaikki, ja se on yksi maailman johtavista lifestyle -vaatemerkeistä. Helly Hansen on tullut tunnetuksi vedenkestävistä, lämpimistä ja ohuista materiaaleistaan, jotka sopivat kaikenlaiseen vapaa-ajan pukeutumiseen. Yritys kehittää yhä edelleen vaativien olosuhteiden materiaaleja ja käyttää huipputeknologiaa tuotteidensa parantamiseksi.

Helly Hansen valmistaa laadukkaat ja pitkäikäiset vaatteet koko perheelle: naisille, miehille, lapsille ja juniori-ikäisille. Lapsille on kirkasvärisiä toppahaalareita, talvitakkeja ja -housuja, fleeceasuja, neuleita, t-paitoja, shortseja, myssyjä, hattuja ja käsineitä. Naisten mallisto koostuu upeista ulkotakeista, joita on kymmeniä eri malleja laskettelutakeista pidempiin parkamallisiin. Naisille on paljon erilaisia housuja, fleeceasuja, neuleita, paitoja, paitapuseroita, mekkoja, hameita, shortseja ja uima-asuja. Miehille on paljon erilaisia ulkotakkeja - ja housuja, villapaitoja, neuleita, teknisiä alusasuja, kauluspaitoja, shortseja ja t-paitoja. Helly Hansen valmistaa myös kenkiä, päähineitä, käsineitä, laukkuja, aurinkolaseja ja pelastusliivejä koko perheelle. Helly Hansen tuotteita on tarjolla useissa nettikaupoissa ympäri maailmaa.

Helly Hansen mainos

Helly Hansenin kesän 2013 sporttimalliston uima-asuja miehille ja naisille.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun