Hello Kitty vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Spartoo edustavat Hello Kitty -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Hello Kitty -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Hello Kitty -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Hello Kitty

Hello Kitty

Hello Kitty on kaikkien pienten ja isompienkin tyttöjen suosikkikissa, joka on valloittanut koko maailman sydämet. Hello Kitty on kotoisin Japanista, ja sen suunnittelija Yuko Shimuzu loi tämän suloisen kissanpennun vuonna 1974. Maailman ensimmäinen Hello Kitty -tuote oli rahakukkaro, ja sen jälkeen ajat ovat muuttuneet aika lailla, sillä tänä päivänä markkinoilla on ällistyttävät 22 000 erilaista Hello Kitty -tuotetta. Tänä päivänä voidaan sanoa, että tämä pieni kissanpentu on oikea kulttihahmo, sillä se on valloittanut niin pienten kuin isojenkin tyttöjen sydämet. Hello Kittyllä on monenlaisia uusia ystäviä kuten kaksoissisar Mimmy ja monet muut Hello Kitty-pehmolelut. Voidaan sanoa että Hello Kitty on maailman menestynein kissa, eikä sen suosiolle näy loppua. Muutama vuosi sitten tämä hellyttävä pikkukissanpentu valittiin Japanin hyvän tahdon lähettilääksi.

Ihastuttaviin Hello Kittyn tuotteisiin voit pukeutua päästä varpaisiin, ja voit vielä sisustaa huoneesikin lattiasta kattoon lumoavilla pikkukissatuotteilla. Hellon Kittyn tuotteet ovat helposti tunnistettavista pienestä kissalogosta, jonka vasemman korvan päällä on koristeena pieni punainen rusetti. Hello Kitty - tuotevalikoima on todella valtava. Pienimmät koot ovat vauvoille tarkoitettuja, ja suurimmat koot käyvät aikuisillekin. Hello Kittyn valikoimista löytyvät vaatteet arkipukeutumisesta juhlaan. Valikoimissa on kenkiä, kumisaappaita, tennareita, rantatossuja ja sisätossuja. Oman huoneensa voi koristaa Hello Kitty- verhoilla, sängynpeitolla, tyynyillä, lakanasarjoilla ja matoilla.

Hello Kitty mainos

Hello Kitty kissaa voi pukea myös itse - nettipelissä! :) Katso mainos nettipelistä, jossa puetaan vaatteita Hello Kittyn päälle.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun