Halti vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Halti edustaa Halti -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Halti -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Halti -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Luottokortit
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] vaatekauppoja.fi

Halti

Halti

Halti on suomalainen yritys, joka on erikoistunut urheilu- ja ulkoiluvaatetukseen sekä retkeilyvarusteisiin. Yritys on perustettu vuonna 1976, ja se on ehkäpä yksi kaikkein arvostetuimmista urheiluvaatebrändeistä Suomessa. Yrityksen toinen brändi on nimeltään Raiski, ja se valmistaa kotimaisia ulkoiluvaatteita. Tänä päivänä Halti valmistaa tuotteita monen eri lajin tarpeisiin: alppihiihtoon, golfiin, maastohiihtoon, pyöräilyyn, kiipeilyyn ja luonnossa liikkumiseen. Kansainvälinen Halti tunnetaan yksilöllisestä tuotesuunnittelustaan sekä teknisesti korkealaatuisista ja toimivista tuotteistaan, jotka yhdistyvät viimeisimpään muotiin. Halti tekee myös yhteistyötä eri huippu-urheilijoiden kanssa, ja toimii myös näiden virallisena tukijana.

Naisten ja miesten mallistoissa on alus- ja välikerrastoja, teknisiä alusasuja, paljon erilaisia ulkotakkeja, kuoritakkeja, softshell- ja fleecetakkeja, neuleita, t-paitoja, kuorihousuja, talvihousuja, toppaliivejä käsineitä, päähineitä, sukkia ja kenkiä. Lisäksi löytyy omat tuotteensa maastohiihdon harrastajille, purjehtijoille sekä moneen muuhun vapaa-ajan käyttötarkoitukseen. Lapsille Halti valmistaa softshell-pukuja maastohiihtoa varten, väliasupaitoja, väliasuhousuja, ulkotakkeja ja -housuja sekä toppasaappaita ja ulkoilu- ja vapaa-ajan jalkineita. Haltilla on laaja kenkämallisto naisille ja miehille. Sen valikoimiin kuuluvat erilaiset vaelluskengät, snowbootsit, toppasaappaat ja vapaa-ajan nauhanilkkurit. Halti valmistaa myös reput, rinkat, alustat, makuupussit, teltat ja monet retkeilyyn tarvittavat varusteet.

Haltin tuotteita on saatavilla useissa Euroopan maissa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Suomessa Haltilla on useita liikkeitä ympäri maata sekä shop-in shoppeja. Tuotteita voi myös tilata verkkokaupasta missä päin maailmaa tahansa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun