Guess vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, JD Sports, Zalando edustavat Guess -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Guess -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Guess -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Guess

Guess

Guess on yhdysvaltalainen yritys, joka valmistaa huippumuotia naisille miehille ja lapsille. Mallisto saa vaikutteita amerikkalaisesta tyylistä, ja se yhdistää rohkeasti ja rajoja rikkovasti eri elementtejä eurooppalaisen tyyliin kanssa. Guess on käyttänyt useissa kampanjoissaan huippumalleja, ja tänä päivänä sen kampanjat tunnetaan upeasta mustavalkoisuudestaan, ja tuotteet urbaanista huippumuodistaan. Guess tarjoaa myös upeita laukkuja, kenkiä ja kelloja. Guessin tuotteissa voit olla varma siitä, että kuljet muodin huipulla, ja Guessin farkut tunnetaan niiden täydellisestä istuvuudesta sekä hyvästä laadusta.

Naisten mallisto on täynnä kauniisti leikattu mekkoja sekä juhlaan että arkeen. Mekkomallisto on laaja, ja siellä on malleja ministä maksiin. Guess-takit ovat tyylikkäitä ja säilyttävät trendikkyytensä pitkään. Mallistossa on myös kauniisti muotoiltuja jakkuja ja ulkotakkeja. Miesten Guess-mallistossa on paljon erilaisia farkkuja, farkkushortseja, housuja, kauluspaitoja, t-paitoja, neuleita, takkeja ja kenkiä. Lasten mallisto on täynnä värikkäitä ja trendikkäitä vaatekappaleita tytöille ja pojille. Tytöille löytyy värikkäitä t-paitoja, toppeja, farkkuja, farkkushortseja, mekkoja, hameita, puseroita ja ulkotakkeja. Pojille Guess tarjoaa farkkuja, farkkupaitoja, t-paitoja, shortseja, puseroita, kauluspaitoja ja ulkotakkeja.

Guess- mallistoon kuuluvat myös upeat naisten kengät, joita on tyylikkäistä korkeakorkoisista sandaaleista aina mukaviin kangastennareihin. Guess-laukkumallisto on valtava, ja lisäksi asusteisiin kuuluvat erilaiset korut, kellot ja aurinkolasit. Guessin myymälöitä löytyy Yhdysvaltojen lisäksi monesta maasta, ja internetin kautta tuotteita voi tilata monen eri nettikaupan välityksellä.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun