Gabor vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, Zalando edustavat Gabor -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Gabor -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Gabor -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Gabor

Gabor

Gabor on saksalainen tuotemerkki joka on erikoistunut laadukkaisiin ja tyylikkäisiin kenkiin. Tämä saksalainen kenkävalmistaja on jo yli 60 vuoden ajan tuottanut korkealaatuisia kenkiä. Yritys perustettiin Hampurissa vuonna 1949 ja se on yhä saman perheen omistuksessa. Tänä päivänä Gabor on yksi Euroopan johtavista korkealaatuisten kenkien valmistajista. Gabor käyttää kengissään vain korkealaatuisia ja tarkkaan valittuja materiaaleja, ja se on jalostanut jokaisen valmistusvaiheen niin, että saadaan paras mahdollinen lopputulos. Ekologisuus näkyy myös brändin toiminnassa ja sen materiaalivalinnoissa. Gabor ei pyri seuraamaan muodin viimeisimpiä vivahteita, vaan se panostaa suunnitteluun ja valmistaa kenkiä ja laukkuja, jotka pysyvät muodissa pitkään.

Gaborin kengät ovat investointi, sillä ne ovat hyvälaatuisia ja ajattomia, ja tästä johtuen voit käyttää niitä monien vuosien ajan. Kenkien hyvän istuvuuden ja mukavuuden ansiosta jalkasi kiittävät sinua. Gaborin kenkämallisto on laaja, ja sieltä löydät kengät sekä arkeen että juhlaan. Gaborin avokkaat ovat jo käsite, ja heidän juhlasandaalinsa kruunaavat asusi. Gabor valmistaa myös saappaita, joissa on valittavana useita eri varren leveyksiä. Valikoimista löytyy lisäksi erilaisia tossuja sisäkäyttöön. Gaborilla on oma kenkämallistonsa myös tytöille.

Gaborilla on omia liikkeitä monissa Euroopan maissa kuten Itävallassa, Saksassa, Tsekissä, Tanskassa, Ruotsissa, Ranskassa, Unkarissa, Italiassa, Hollannissa, Italiassa, Belgiassa, Puolassa, Portugalissa, Slovakiassa, Islannissa ja Luxemburgissa. Gaborin tuotteita voi ostaa sen omasta verkkokaupasta ja lisäksi monista muista verkkokaupoista ympäri maailman.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun