Henri Lloyd vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, KidsBrandStore, Zoovillage edustavat Henri Lloyd -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Henri Lloyd -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Henri Lloyd -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Henri Lloyd merihenkiset vaatteet

Henri Lloyd

Innokas purjehtija, Henri Strzelecki, tunnetummin Mr Henri, perusti englantilaisen Henri Lloydin vuonna 1963. Hän tunsi innokkaana purjehtijana sadetakkeina käytettyjen epämukavien öljykangastakkien ongelmat ja ymmärsi siten 1960-luvulla kehitetyn bri-nylon-kankaan mahdollisuudet ja hyödyt. Niinpä hän alkoi valmistaa sadetakkeja kyseisestä materiaalista, mikä johti pian omaan yritykseen.

Mr Henri oli edelläkävijä purjehdusvaatteiden suunnittelussa, innovatiivisissa valmistusmenetelmissä ja uusien materiaalien hyödyntämisessä. Nykyään Henri Lloydin purjehdusvaatteita ja korkealuokkaisia sadeasuja käyttävät sekä purjehdusammattilaiset että innokkaat harrastajat ympäri maailman.

Henri Lloydin muotimallisto sai alkunsa 1980-luvulla Consort Original -purjehdustakista. Milanolainen skootterijengi pukeutui vuonna 1984 Timberlandin purjehduskenkiin, Levi´s 501 -farkkuihin ja Henri Lloydin Consort Original -purjehdustakkiin. Takki oli peräisin vuoden 1965 merimallistosta, mutta siitä syntyi Euroopassa katumuoti-ilmiö, ja Henri Lloydin vaatteista tuli nopeasti suosittuja nuorison keskuudessa. Tämä yllättävä ja tahaton laajeneminen muotimaailmaan synnytti Henri Lloydin tuoteperheeseen muotimalliston.

Nykyään Henri Lloydin lifestyle-mallistosta löytyvät sekä miesten että naisten vapaa-ajan vaatteet, joita myydään maailmanlaajuisesti. Henri Lloydin on pysynyt aina uskollisena merelle ja purjehtimiselle, vaikka onkin nykyään myös muotimerkki. Henri Lloyd toimii lisäksi useiden urheilijoiden ja urheilutapahtumien sponsorina. Henri Lloydin pojat ovat johtaneet yritystä kahden viimeisen vuosikymmenen ajan.

Henri Lloydin meren inspiroimaan muotiin pääset tutustumaan yhtiön tyylikkäillä nettisivuilla, joista löydät takit, kengät, paidat, housut ja muut tarvitsemasi vaatteet. Henri Lloyd -takki päällä olet varmasti tyylikäs, eikä säätilalla ole koskaan väliä.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun