G-Star vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Bubbleroom, Spartoo edustavat G-Star -vaatteita. Näet kaikki sivujemme G-Star -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan G-Star -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 7 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

G-Star

G-Star

G-Star tuotemerkki perustettiin Amsterdamissa vuonna 1989, ja se on yksi nuorisomuodin tunnetuimmista ja suosituimmista merkeistä. G-Star on tunnettu joka puolella maailmaa. G-Star tunnetaan muodikkaista ja hyvin istuvista farkuistaan, joita se valmistaa naisille ja miehille. G-Starin kokoelmaan kuuluu paljon muutakin kuin farkkuja, sillä se on keskittynyt urbaanien muotivaatteiden valmistukseen. G-Star tunnetaan erityisesti raw-denimin käyttämisestä, eli pesemättömästä ja käsittelemättömästä farkkukankaasta tehdyistä tuotteista. Myös armeijahenkisyys on yksi mallistojen inspiraation lähteistä. G-Starin farkkukokoelma yllättää sesonki toisensa jälkeen uusilla ja uniikeilla malleilla. G-Star valmistaa urbaania huippumuotia, ja nykyään brändi tarjoaa myös muita vaatteita ja kenkiä. G-Starin denim-kankaiset vaatteet ja muut mallistot ovat ensiluokkaista katumuotia, joka on haluttua ympäri maailmaa.

Naisten mallistossa on upeita mekkoja jotka sopivat niin juhlaan kuin arkeenkin. Naisten farkkumalleja on paljon erilaisia pillifarkuista bootcut-malleihin. Monet naisten t-paidoista ovat rockhenkisiä, ja ne sopivat hyvin yhteen malliston farkkujen kanssa. Naisille on myös jakkuja, housuja, ulkotakkeja, neuleita, neuletakkeja ja kenkiä. Kenkäkokoelmassa on sandaaleita, nilkkureita ja saappaita. Miesten mallistossa on muodikkaita farkkuja useita eri malleja, ja monissa eri väreissä. Mallistossa on myös neuleita, takkeja, ulkotakkeja, kenkiä, vöitä ja hattuja.

G-Star -myymälöitä on monissa eri maissa ympäri maailmaa: Australiassa, Macaussa, Filippiineillä, Indonesiassa, Hong Kongissa, Etelä-Afrikassa, Singaporessa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja monissa Euroopan maissa. Tuotteita myydään lisäksi internetissä monessa eri verkkokaupassa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun