Armada vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Blue Tomato edustaa Armada -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Armada -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Armada -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Luottokortit
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Armada

Armada

Armada on kiinnostava amerikkalainen tuoteperhe, joka on keskittynyt huippulaadukkaisiin laskettelutuotteisiin. Sen valtavista valikoimista löydät kaikki mitä laskettelussa tarvitset suksista vaatteisiin. Armadan vaatteita ja tuotteita myydään tänä päivänä yli 40:ssä eri maassa ja monet maailman huippulaskettelijoista käyttävät niitä. Laskettelusuksia on eri mallistonsa naisille, miehille ja nuorille. Sukset on suunniteltu maksimoiden laskettelumukavuus, ja mallistossa on eri malleja, jotka sopivat aloittelijoista pidemmälle edenneille laskijoille.

Myös laskettelusauvat ovat teknisesti laadukkaita, ja niissä on monia eri värivaihtoehtoja. Armada lasketteluvaatteet ovat teknisesti erittäin korkealaatuisia, ja monipuolisesta valikoimasta löytyy omat mallistonsa sekä miehille että naisille. Armada laskettelutakit ja -housut ovat räätälöity kestämään koviakin olosuhteita, ja vaatteista löytyy erikseen takit ja housut erittäin vaativia olosuhteita varten. Laskettelutakit ja -housut ovat muodikkaita, ja niistä on monia pieniä yksityiskohtia, jotka antavat vapauden nauttia itse laskettelusta säässä kuin säässä.

Armadan tyylikkäät ja lämpöiset paidat ja fleecetakit sopivat hyvin lasketteluvaatteiden alle ja myös after-skissä ne ovat muodikkaita. Lasketteluvaatteiden lisäksi sarjaan kuuluvat erilaiset lämpöiset ja tuulta pitävät pipot ja niskasuojat. Pipoja löytyy paljon erilaisia yksivärisistä monivärisiin. Miehille on runsaasti erilaisia lasketteluhanskoja, jotka pitävät kädet lämpöisinä kaikissa ilmaolosuhteissa. Miehille löytyy lisäksi shortseja ja alusasuja lasketteluvaatteiden alle puettavaksi. Armada lippikset ovat värikkäitä, ja lisäksi heidän valikoimistaan löytyvät toimivat reput ja suksipussit varusteiden kuljetukseen.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun