Fjällräven vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Outnorth, Zoovillage, Blue Tomato edustavat Fjällräven -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Fjällräven -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Fjällräven -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Fjällräven

Fjällräven

Fjällräven on ruotsalainen tuotemerkki joka on jo yli 50 vuotta valmistanut laadukkaita ulkoiluun liittyviä tuotteita. Fjällräven on sitoutunut käyttämään materiaaleja, jotka kestävät pitkään. Fjällräven uskoo, että kestävyys on ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Tuotekehittelyssä Fjällräven pyrkii jatkuvasti löytämään materiaaleja, jotka ovat luonnolle parempi vaihtoehto. Fjällräven kehittää jatkuvasti uusia muodikkaita tuotteita, mutta ei siksi että ne ovat muodikkaita vain tänään, vaan koska he ovat aina tehneet niin. Laatu ja kestävyys ovat tärkeimmät ominaisuudet Fjällrävenin ajatusmaailmassa. Fjällräven on kehittänyt eri tarpeita varten erityyppisiä kankaita, jotka kaikki on tarkoitettu erityisesti ulkoilukäyttöön. Kangastyyppejä ovat G-100-kangas. joka on kestävää ja mukautuvaa, ja Micro-Travel kangas, joka on vilpoisaa ja nopeasti kuivuvaa. Vinylon F –materiaalista taas valmistetaan laadukkaat untuvatuotteet.

Fjällräven-untuvatakit ja -parkatakit ovat sopivia niin naisille kuin miehillekin, ja laajassa mallistossa on untuvatakkeja, jotka sopivat niin kaupunkikäyttöön kuin luonnossa liikkumiseenkiin. Naisille on myös pidempiä takkimalleja, takkeja jotka on tehty tuulenkestävästä materiaalista, ja takkeja, jotka sopivat arktisiin olosuhteisiin. Naisten mallistosta löytyy myös villapaitoja, fleecetakkeja, housuja ja paitapuseroita. Miesten mallisto koostuu takeista, fleecepaidoista, villapaidoista, kauluspaidoista, pikeepaidoista ja housuista. Fjällräven valmistaa myös paljon erilaisia tuotteita, jotka on tarkoitettu retkeilyyn ja matkailuun, kuten reppuja, rinkkoja, laukkuja, telttoja, makuupusseja, kantotarvikkeita ja matkalaukkuja.

Fjällräven tuotteita myydään monissa eri Euroopan maissa, ja lisäksi niitä voi ostaa internetistä ympäri maailman.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun