Even&Odd vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Zalando edustaa Even&Odd -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Even&Odd -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Even&Odd -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Even&Odd

Even&Odd

Even&Odd on nuori naisille suunnattu brändi täynnä rockhenkeä. Se yhdistää tuotteissaan viimeisimmät muodin virtaukset, ja koostuu nuorekkaista käyttövaatteista ja tyylikkäistä ilta-asuista. Even&Odd -filosofiaan kuuluu tietty kapinahenkisyys; prinsessana tänään ja punkkihenkisenä huomenna. Even& Oddin vaatteet mahdollistavat tyylinvaihdon vaikka päivittäin, sillä niillä on sanomaa. Nuori ja kansainvälinen designtiimi suunnittelee jatkuvasti uusia mallistoja. He saavat inspiraationsa modernista city-elämästä ja vivahteikkaasta nuorten kulttuurista ympäri maailmaa. Even&Odd- mallistoon kuuluvat kaikki tuotteet, joita nuori nainen tarvitsee pukeutuakseen trendikkäästi: eli kengät, asusteet ja vaatteet kaikkiin tilaisuuksiin Valtava valikoima, joka koostuu juhlamekoista farkkuihin, tennareista koruihin, on todella monipuolinen. Ja mikä parasta, hinnat on onnistuttu pitämään alhaisina, eli tuotteiden hinta-laatusuhde on erinomainen. Even&Oddin valikoimista löydät kaiken mitä tarvitset vaatekaapin päivittämistä varten: hieman glamouria, käytännöllisiä neuleita, saappaita ja korkokenkiä. Even&Oddin tuotteisiin pukeutuvat naiset ovat varmoja tyylistään, ja tietävät mitä haluavat pukeutumisellaan viestittää. Vaatteet on valmistettu yhdistäen rohkeasti eri tyylejä, unohtamatta kuitenkaan käyttötarkoitusta, ja Even&Odd osaa todella yllättää: sen valtavasta valikoimasta jokainen nainen löytää varmasti mieleisensä asun.

Even&Oddin valikoimiin kuuluvat t-paidat, topit, juhlatopit, neuleet, juhlamekot, trikoomekot legginsit, takit, ulkotakit, shortsit, huivit, laukut ja pipot. Kenkämallisto on todella valtava, ja sen kokoelmassa on tennareita, sandaaleja, saappaita, nilkkureita, avokkaita vapaa-ajan käyttöön sekä arkeen että juhlaan.

Even&Odd- tuotteita voit ostaa mistä päin maailmaa tahansa, sillä niitä myydään useissa verkkokaupoissa ympäri maailman.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun