Even&Odd vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Zalando edustaa Even&Odd -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Even&Odd -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Even&Odd -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Even&Odd

Even&Odd

Even&Odd on nuori naisille suunnattu brändi täynnä rockhenkeä. Se yhdistää tuotteissaan viimeisimmät muodin virtaukset, ja koostuu nuorekkaista käyttövaatteista ja tyylikkäistä ilta-asuista. Even&Odd -filosofiaan kuuluu tietty kapinahenkisyys; prinsessana tänään ja punkkihenkisenä huomenna. Even& Oddin vaatteet mahdollistavat tyylinvaihdon vaikka päivittäin, sillä niillä on sanomaa. Nuori ja kansainvälinen designtiimi suunnittelee jatkuvasti uusia mallistoja. He saavat inspiraationsa modernista city-elämästä ja vivahteikkaasta nuorten kulttuurista ympäri maailmaa. Even&Odd- mallistoon kuuluvat kaikki tuotteet, joita nuori nainen tarvitsee pukeutuakseen trendikkäästi: eli kengät, asusteet ja vaatteet kaikkiin tilaisuuksiin Valtava valikoima, joka koostuu juhlamekoista farkkuihin, tennareista koruihin, on todella monipuolinen. Ja mikä parasta, hinnat on onnistuttu pitämään alhaisina, eli tuotteiden hinta-laatusuhde on erinomainen. Even&Oddin valikoimista löydät kaiken mitä tarvitset vaatekaapin päivittämistä varten: hieman glamouria, käytännöllisiä neuleita, saappaita ja korkokenkiä. Even&Oddin tuotteisiin pukeutuvat naiset ovat varmoja tyylistään, ja tietävät mitä haluavat pukeutumisellaan viestittää. Vaatteet on valmistettu yhdistäen rohkeasti eri tyylejä, unohtamatta kuitenkaan käyttötarkoitusta, ja Even&Odd osaa todella yllättää: sen valtavasta valikoimasta jokainen nainen löytää varmasti mieleisensä asun.

Even&Oddin valikoimiin kuuluvat t-paidat, topit, juhlatopit, neuleet, juhlamekot, trikoomekot legginsit, takit, ulkotakit, shortsit, huivit, laukut ja pipot. Kenkämallisto on todella valtava, ja sen kokoelmassa on tennareita, sandaaleja, saappaita, nilkkureita, avokkaita vapaa-ajan käyttöön sekä arkeen että juhlaan.

Even&Odd- tuotteita voit ostaa mistä päin maailmaa tahansa, sillä niitä myydään useissa verkkokaupoissa ympäri maailman.

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun