Etnies vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, Zalando, Blue Tomato edustavat Etnies -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Etnies -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Etnies -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Etnies

Etnies

Etnies on ranskalainen yritys, joka valmistaa skeittikenkiä ja streetmuotia lapsille, naisille ja miehille. Etnies on vakiinnuttanut paikkansa skeittimuodin huipulla, ja sen tiimiin kuuluu monia maailman huippunimiä, jotka kilpailevat bmx- ja motox-luokissa. Lisäksi sen joukkoon kuuluu monia surffareita ja lumilautailijoita, jotka yhdessä kehittävät tuotteita, saaden niistä mahdollisimman toimivia ja teknisesti onnistuneita näihin vauhdikkaisiin lajeihin. Kenkämallisto on värikäs, ja Etnies tunnetaan laadukkaista ja muodikkaista tuotteista jotka seuraavat street-muodin viimeisimpiä virtauksia. Kenkiä on paljon perusväreissä: löytyy mustaa, punaista ja harmaata, mutta on myös todella paljon erilaisia onnistuneita väriyhdistelmiä jopa kirkkaissa neonväreissä.

Miesten mallistossa on kenkien lisäksi paljon erilaisia vaatteita; talvitakkeja, huppareita, svetareita, t-paitoja, kauluspaitoja, housuja, farkkuja, shortseja, lippiksiä, pipoja ja lompakoita. Naisten kenkämallit ovat ns. normaaleja skeittikenkiä, ja lisäksi naisten mallistossa on pitkävartisia saappaita. Kokoja on 35 – 42,5 ja lisäksi löytyy puolikokoja. Lapsille ja leikki-ikäisille Etnies tarjoaa värikkäitä kenkiä: pienin koko on 16 ja suurin lasten koko on 39,5. Lapsille löytyy myös vaatteita kuten huppareita, takkeja, paitoja, t-paitoja, farkkuja, shortseja ja lippiksiä.

Etnies-tuotteita myydään sen omissa liikkeissä Yhdysvalloissa, Kanadassa, Etelä-Amerikassa, Australiassa, Aasiassa sekä seuraavissa Euroopan maissa: Belgia, Bulgaria, Tsekki, Kroatia, Viro, Suomi, Ruotsi, Norja, Islanti, Unkari, Latvia, Liettua, Puola, Portugali, Romania, Turkki, Venäjä, Serbia, Slovenia, Slovakia ja Sveitsi. Etnies -tuotteita myydään myös monissa nettikaupoissa ympäri maailmaa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun