Emporio Armani vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. JD Sports, Timarco, Zalando edustavat Emporio Armani -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Emporio Armani -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Emporio Armani -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Emporio Armani

Emporio Armani

Emporio Armani on yksi muotimaailman tunnetuimmista nimistä. Tämä italialainen muotisuunnittelija on tunnettu linjakkaista ja muodikkaista miestenpuvuista. Myöhemmin mallistoon tuli myös naisille oma kokoelmansa, ja nykyään Emporio Armani tarjoaa vaatteita myös lapsille. Emporio Armani -mallistoja on useita erilaisia. Giorgio Armani -mallistossa on ylellisiä ja laadukkaita vaatteita miehille ja naisille laukkuineen ja asusteineen. Malliston kuuluvat myös mittatilaustyönä tehdyt puvut. Armani Collezioni valmistaa naisille klassisen tyylikkäät ja ajattomat mekot, housupuvut, jakut farkut, turkikset ja ulkotakit. Miehille on takkeja, pukuja, neuleita, nahkatakkeja, ulkotakkeja, paitoja, t-paitoja, farkkuja ja housuja.

Emporio Armani -tuotteet on tarkoitettu vapaa-ajan käyttöön. Sekä miehille että naisille on paljon erilaisia ulkoiluvaatteita, lasketteluasuja, pipoja, verryttelypukuja, neuleita t-paitoja, shortseja, alusasuja, kenkiä, laukkuja, lasketteluhanskoja ja tennismailoja. Armani Jeans on hieman edullisempi mallisto, ja se tarjoaa naisille mekkoja, talvitakkeja, farkkuja, farkkuhameita, neuleita, villatakkeja, nahkatakkeja, paitapuseroita ja t-paitoja. Miehille on farkkuja, t-paitoja, neuleita, paitoja, takkeja ja farkkuja. Mallistoon kuuluu myös laukkuja, vöitä, koruja, kenkiä, lompakoita, huiveja, pipoja ja käsineitä.

Armani Junior mallisto on tarkoitettu muotitietoisille vauvoille, lapsille ja nuorille. Lasten laajassa mallistossa on vaatteita niin sisä- kuin ulkokäyttöön ja myös juhlaan. Emporio Armani valmistaa myös hajuvesiä, kelloja, silmälaseja, laukkuja ja koruja. Emporio Armanin myymälöitä on jokaisessa maanosassa, ja tuotteita voi tilata myös internetin kautta.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun