Bobbie Burns vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, Zoovillage edustavat Bobbie Burns -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Bobbie Burns -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Bobbie Burns -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Bobbie Burns kengät netistä

Bobbie Burns

Bobbie Burns

Bobbieburns on ruotsalainen vaatemerkki joka valmistaa kenkiä. Bobbieburnsin laadukkaat, trendikkäät ja varmasti ainutlaatuiset Bobbieburns kengät sopivat kaikille muodista ja trendikkäästä street-tyylistä pitäville.

Bobbieburns-merkin ovat kehittäneet ruotsalaiset Henry Standerth ja Patrik Lakso, ja heidän inspiraation lähteinään ovat olleet muun muassa muoti, taide ja musiikki. Bobbieburns-kenkien kehittäjien Henry Standerthin ja Patrik Lakson erityisenä mielenkiinnon kohteena ja inspiraation antajana ovat olleet erilaiset lähteet kadulta ja elävästä elämästä. Toisin sanoen street-muoti ja elämäntavat ovat osa Bobbieburns-vaatemerkkiä. Bobbieburns kengissä näkyy ja tuntuu rock’n’roll skeittaus ja punk-tyyli. Bobbieburns-kengät ovat sekoitus erilaisia elämäntapoja, -tyylejä ja kulttureita. Bobbieburns-kengissä nämä erilaiset aatteet, tavat ja vaikutteet ovat yhdistyneet. Näin Bobbieburns-kengät ovat saavuttaneet upean omalaatuisen tyylinsä. Monien vaatemerkkien sanotaan olevan sekoitus tai cocktail erilaisia tyylejä ja aatteita. Bobbieburnsin kohdalla tämä todella pitää paikkansa!

Bobbieburnsin löytäjät Henry Standerth ja Patrik Lakso itseasiassa kertovat löytäneensä vaatemerkilleen nimen Bobbieburns cocktail-kirjasta. Bobbieburns-vaatemerkin voi siis sanoa myöskin olevan kuuluisan Robert Burns -cocktailin seurausta. Bobbieburns lengissä voit tuntea viskiä ja makeaa vermuttia, ehkäpä jopa ripauksen Bobbieburns-absinttia. Bobbieburns on siis todellakin eri tyylien ja aatteiden sulatusuuni. Skottilaisen legendan, ruotsalaisen katumuodin, punkin ja rock’n’rollin, taiteen ja erilaisten elämäntapojen yhteissumma on Bobbieburns. Bobbieburnsin valikoimasta löydät paitsi kenkiä miehille ja naisille myöskin erilaisia asusteita, kuten Bobbieburns-skeittilautoja, Bobbieburns-tarroja ja Bobbieburns-reppuja.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun