Element vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, Zalando, Defshop edustavat Element -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Element -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Element -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Element skeittivaatteet ja kengät

Element

Element on skeittaajien lifestylebrändi, joka suunnittelee innovatiivisia vaatteita, jotka sopivat skeittaajien aktiiviseen elämäntapaan. Elementin katu-uskottavat vaatteet ja asusteet ovat myös trendikkäitä. Skeittauksesta inspiraationsa saaneet vaatteet ovat suosittuja nuorten parissa, koska ne ovat rentoja ja urheilullisia. Element tekee pääasiassa miestenvaatteita, mutta merkiltä löytyy myös naistenvaatteita. Nuorille naisille on myös olemassa täysin oma mallistonsa, joka on nimeltään Element Eden. Mallistosta löytyy skeittityylisiä vaatteita nuorille naisille.

Siistejä huppareita ja takkeja

Elementin siisteissä huppareissa ja kollegepaidoissa on hienot värit, ja niissä on useimmiten Element-printti tai Elementin logo. Brändiltä löytyy myös paljon hienoja t-paitoja, joissa on erilaisia printtejä. Brändin supertrendikkäät syystakit ja talvitakit menevät vuosi toisensa jälkeen kuin kuumille kiville. Takkien yksinkertainen ja hieno design tekee niistä supersuosittuja. Elementin talvitakit on suunniteltu kestämään nimenomaan pohjoisen kylmiä talvipakkasia. Brändiltä löytyy useampia sekä miesten että naisten takkeja verkkokaupasta. Elementin vaatteita löytyy harvemmasta kaupasta, joten skeittivaatteita havittelevan kannattaa ehdottomasti hankkia vaatteet netistä.

Katu-uskottavat asusteet

Vaatteiden lisäksi brändiltä löytyy runsas valikoima hienoja, katu-uskottavia asusteita. Elementiltä löytyvät muun muassa trendikkäät pipot sekä siistit vyöt ja reput. Brändi valmistaa myös hienoja skeittikenkiä, jotka sopivat täydellisesti rentoon pukeutumiseen esimerkiksi farkkujen kanssa. Elementin kasvava suosio perustuu siihen, että merkin käyttäjillä on positiivisia kokemuksia merkistä, ja he ovat todenneet netistä tilaamiensa vaatteiden laadun hyväksi.

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun