Kawasaki vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo edustaa Kawasaki -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Kawasaki -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Kawasaki -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Kawasaki urheiluvaatteet

Kawasaki

Kawasaki on moottoripyöräilyvarusteistaan tunnettu merkki, joka valmistaa myös muita urheiluvaatteita. Kawasakin ajovaatteille sää ei ole este vaan haaste; nämä ajovaatteet kestävät kaikenlaisia sääolosuhteita. Kawasakin ajovaatteissa näytät myös hyvältä samalla kun suojaudut luonnonvoimilta ja muilta hidasteilta. Merkiltä löytyy kaikki tarvittava: ajotakit, ajohousut, hanskat, tekniset lämpökerrastot, suojavarustukset ym. Tunnettujen mottoripyöräilyvaatteidensa lisäksi Kawasakilta löytyy myös korkealaatuisia urheiluvaatteita miehille, naisille ja lapsille.

Laadukas urheiluvaatemallisto

Kawasakin urheiluvaatemallistosta löytyy suuri valikoima huippulaadukkaita urheiluvaatteita. Hyvän suunnittelunsa ansiosta vaatteet sopivat hyvin myös aktiiviseen vapaa-aikaan. Brändin virtaviivaiset urheiluvaatteet ovat myös katu-uskottavia. Vaatteissa on hieno Kawasaki-printti. Naisten mallistosta löytyviä huippusuosittuja tuotteita ovat muun muassa joogashortsit, joogahousut, juoksushortsit, treenitopit, hupparit ja kollegepaidat. Miesten hittituotteita ovat t-paidat, pitkahihaiset trikoopaidat, vetoketjulliset hupparit, pipot ja lippalakit. Mule, Vulcan, Offroad ja Teryx ovat Kawasakin tuotemerkkejä, joilta löytyy runsas valikoima katu-uskottavia vapaa-ajanvaatteita. Naisille löytyy myös oma tuotemerkkinsä, Kawi Girl, josta löytyy muun muassa oloasuja ja yöpukuja. Kawasaki on luotettava merkki, ja sen tilaajilla on positiivisia kokemuksia kyseisen merkin tuotteista.

Lifestylevaatteita prätkäharrastajille

Prätkäharrastaja löytää Kawasakilta harrastusvarusteiden lisäksi suuren määrän lifestylevaatteita. Prätkäaiheiset printit koristavat katu-uskottavia vapaa-ajanvaatteita. Myös lapsille löytyy hauskoja prätkäaiheisia vaatteita. Suosituimpia hittituotteita ovat muun muassa vauvojen bodyt, joissa on moottoripyöräprintti tai vitsikäs teksti ”gas it”. Parhaimman valikoimman Kawasakin tuotteita löydät netistä. Nettikaupasta voit tilata Kawasakin prätkävaatteita tai urheiluvaatteita itsellesi tai lahjaksi.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun