Moon Boot vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, Zalando, Zoovillage edustavat Moon Boot -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Moon Boot -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Moon Boot -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Moon Boot - Talvikenkien klassikko

Moon Boot

Moon Boot -kengät keksittiin 1960- ja 1970-lukujen taitteessa. Nuori italialainen liikemies Giancarlo Zanatta sai inspiraationsa ensimmäisestä Neil Armstrongin kuukävelystä. Moon Bootsit muistuttavatkin malliltaan astronauttien jalkineita, sillä niissä on pitävä kumipohja ja hyvin eristävä vuori. Suureen suosioon Moon Bootsit nousivat vasta 1980-luvulla, mutta ovat säilyttäneet asemansa suosittujen kenkien joukossa vuodesta toiseen. Moon Bootsit ovat valloittaneet maailmaa jo monen vuosikymmenen ajan.

Nykyään kenkiä on saatavilla monissa eri väreissä ja kuoseissa. Moon Bootseissa on korkea kumireunus, pyöreä kärki, nyörit ja toppavarsi. Kengät jakavat varmasti mielipiteitä puolesta ja vastaan. Kengät ovat tavanomainen näky monissa laskettelu- ja talviurheilukeskuksissa. Moon Bootsit sopivat hyvin myös kaupunkipukeutumiseen: ovathan ne ihanan lämpimät ja mukavat jalassa.

Moon Bootsin verkkokaupasta löydät omat trendisaappaasi. Minkä tahansa malliset tai väriset jalkineet valitsetkin, ne jalassasi olet muodikas ja herätät huomiota. Moon Bootsien ja muiden vaatteiden yhdistelymahdollisuudet ovat rajattomat: voit yhdistää bootsit vaikkapa farkkujen ja untuvatakin kanssa. Moon Bootsit ovat myös suomalaisten suosiossa, eikä syyttä, sillä onhan maamme yksi maailman kylmimmistä kolkista. Kengät suojaavat jalkoja tehokkaasti kylmyydeltä. Moonbootsit jalassa ei loska tai lumi haittaa, vaan jalat pysyvät aina kuivina ja lämpiminä.

Moon Boot on nyt laajentanut kokoelmaansa laukkujen puolelle. Ihanan pehmeät ja värikkäät laukut ovat kuin luodut keskelle talvea. Ne sopivat mainiosti esimerkiksi Moon Bootsien ja untuvatakin seuraksi.

Nauti talvesta lämpimin jaloin!

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun