Jim Rickey vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, Zoovillage, Stockmann edustavat Jim Rickey -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Jim Rickey -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Jim Rickey -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Jim Rickey rennot tennarit

Jim Rickey

Jim Rickey on ruotsalainen miesten kenkämerkki, joka valmistaa laadukkaita tennareita. Sen perustivat vuonna 2006 Henrik Standerth ja Patrik Lakso Svensk, jotka olivat olleet töissä toisella isolla kenkävalmistajalla. He toteuttivat yhteisen unelmansa ja yhdistivät osaamisensa, mikä johti oman kenkäbrändin perustamiseen.

Jim Rickey on ykkösvalinta kaikille tennareita rakastaville, jotka haluavat vähän enemmän. Merkille on tyypillistä skandinaavinen design. Merkin perustajat halusivat valmistaa tennareita, jotka erottuisivat massasta laatunsa ja suunnittelunsa ansiosta. Ahkera työ designia arvostavien puolesta onkin kannattanut. Jim Rickey on levinnyt merkkinä ympäri maailmaa, mutta brändi on pysynyt ainutlaatuisena.

Jotkin kenkien yksityiskohdista tehdään edelleen käsityönä, mitä merkin fanit arvostavat. Jim Rickeyn tennarit ovat tyyliltään urheilullisia, mutta toisaalta sopivat myös casual- ja preppy-tyyleihin. Tennarit siis sopivat sekä arkeen että iltamenoihin, mikä on laatukenkien merkki. Jim Rickey -tennarit sopivat hyvin vaikkapa farkkujen, sortsien tai verkkareiden pariksi. Merkillä on laaja malli- ja värivalikoimasta, josta jokainen tennarifani varmasti löytää itselleen sopivan kenkäparin.

Jim Rickeyn tennareita saa sekä korkea- että matalavartisina ja monilla eri väriyhdistelmillä ja yksivärisinä. Tyylikkäiden tennarien hankinta kannattaa aina, sillä ne ovat mainiot arkikengät, jotka sopivat yhteen monien asukokonaisuuksien kanssa. Jim Rickeyn tennarit ovat kengät, jotka erottuvat edukseen katukuvassa. Tutustu merkkiin tarkemmin Jim Rickeyn persoonallisilla ja lumoavilla nettisivuilla, joilta löydät varmasti etsimäsi.

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun