Ripcurl vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, KidsBrandStore, Zoovillage edustavat Ripcurl -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Ripcurl -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Ripcurl -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Ripcurl surf-henkiset urheiluvaatteet

Ripcurl

Rip Curl on australialainen urheiluvaatteiden suunnittelija, valmistaja, jälleenmyyjä ja sponsori. Rip Curl on yksi suurimmista surffausmerkeistä ympäri maailman. Tuotemerkin takaa löytyy hauska tarina. Merkin perustaja Doug Warbrick osti vuonna 1968 surffilaudan, jolle hän kirjoitti ”Rip Curl Hot Dog”, josta merkin nimi juontuu. Hän myönsi myöhemmin, että sanat eivät merkitse mitään erityistä.

Rip Curlilla on mielenkiintoiset nettisivut, joilta löytyy mahtavan tuotevalikoiman lisäksi muun muassa blogi, tapahtumia, videoita ja esittely ajankohtaisesta elokuvasta, jonka teossa yhtiö on ollut mukana. Sivujen kautta on mahdollisuus myös seurata Rip Curlin tukemia urheilijoita. Merkillä on myös suomalaiset nettisivut, joiden kautta löytyvät laajat kuvastot, ajankohtaiset uutiset, luettelo jälleenmyyjistä, esittelyt merkin sponsoroimista urheilijoista ja yhteystiedot. Lisäksi merkin Helsingin Vattuniemenkadulla sijaitsevalla liikkeellä on netissä omat sivut.

Helsingin Rip Curl Store on surffivaatteiden ja -lautojen, urheilu- ja katumuodin erikoisliike. Rip Curl Storesta löytyy laadukkaat märkäpuvut ja kaikkea muuta surffaukseen liittyvää. Liikkeestä saa ympäri vuoden tavaraa, jota voi olla hankala löytää, kuten surffishortseja, bikineitä ja rantapyyhkeitä. Lomatarvikkeita saa puoleen hintaan ympäri vuoden. Liikkeessä pääsee nauttimaan oikean surffikaupan tunnelmasta. Rip Curl Storen tuotevalikoima on kasvanut entisestään. Puolet kaupasta on Core-kauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman märkäpukutuotteita. Kaupan toisessa osassa on Outlet, jossa kaikki tuotteet ovat -50 %. Mukana on yksittäisiä mallikappaleita ja todellisia löytöjä.

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun