Boxfresh vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, Zalando, Zoovillage edustavat Boxfresh -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Boxfresh -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Boxfresh -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Boxfresh vaatteet ja kengät netistä

Boxfresh

Boxfresh on brittiläinen vaatemerkki, jonka perusti vuonna 1989 herra nimeltä Roger Wade. Boxfresh on inspiroitunut 1990-luvun geopoliittisista tapahtumista ja kulttuurien yhdistymisestä. Boxfresh on syntynyt musiikkikulttuurin parissa, joka arvosti perinteisen jazzin sijaan uudempia garage ja dup step -tyylejä. Tuotemerkki on saanut nimensä hip hop -aiheisesta sanonnasta ”Fresh out of the box”. Boxfresh edustaa alkuperäistä brittiläistä streetwear -tyyliä, jonka ydin on hip hopissa, urbaanissa suunnittelussa ja tyylikkäissä materiaaleissa. Se ammentaa tänäkin päivänä uudesta ajattelutavasta ja innovatiivisuudesta tuotteisiinsa, joissa se näkyy pieninä, puhtaina ja ilmeikkäinä yksityiskohtina. Boxfresh pitää itseään vaatimattomasti englantilaisen katumuodin luojana.

Merkki tunnetaan varsinkin tyylikkäistä vaatteistaan ja ajattomista kengistään. Boxfreshin nahkaiset tennarit ovat nykyään erityisen haluttuja jalkineita. Tuotteet ovatkin sekä katu-uskottavia että kestäviä. Maanläheiset värit, kuten musta, ruskea, beige ja oliivinvihreä, ovat merkille tyypillisiä. Värejä voi liittää joustavasti eri asukokonaisuuksiin. Merkin jalkineet ja vaatteet sopivatkin hyvin sekä virallisempiin että rennompiin tilaisuuksiin. Tuotteet tehdään laadukkaista materiaaleista, minkä ansiosta ne pitävät käyttäjänsä lämpimänä ja kestävät kulutusta.

Boxfresh tekee tuotteita aikaansa seuraaville miehille ja naisille. Boxfreshillä on netissä verkkokauppa, joka myy muodikkaita perusvaatteita. Valikoimissa on muun muassa pikeepaitoja, huppareita, tennareita ja collegepaitoja. Tuotteet ovat samaan aikaan miehekkäitä mutta poikamaisia, perinteisiä mutta trendikkäitä ja rosoisia mutta tyylikkäitä. Valikoimista löytävät helposti omat suosikkinsa yhtä lailla nuorekas kaduntallaaja kuin urbaani herramies.

Tsekkaa itse jos et usko!

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun