Friis & Company vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Bubbleroom, Spartoo edustavat Friis & Company -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Friis & Company -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Friis & Company -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Friis & Company vaatteet ja kengät naiselle

Friis & Company

Friis & Company on trendikkään ja itsenäisen nykynaisen valinta. Merkin valikoimista löytyvät niin vaatteet ja asusteet kuin kengät, korut ja laukut. Valikoima on laaja, persoonallinen ja värikäs.

Lone Friis, Friis & Companyn perustaja ja luova johtaja, otti reilu 10 vuotta sitten askeleen, jota hän ajatteli vain yhtenä projektina, mutta joka osoittautui myöhemmin yrityksen ensiaskeleiksi. Hän suunnitteli silloin pienen kokoelman laukkuja ja kenkiä. Friis & Company on oppikirjaesimerkki siitä, että luovuus ei tunne rajoituksia, ja että käyttämämme vaatteet voivat olla juuri sellaisia kuin haluamme niiden olevan. Lone Friis halusi luoda jotain kaunista, mutta huomasi pian, että haluaisi pukea koko maailman.

Nyt hän on matkalla koko ajan suurempaan kuuluisuuteen, kiitos ihmisten, jotka ovat häntä auttaneet ja jakavat hänen kanssaan saman intohimon. Friis & Company on suuri muotiperhe, josta on samalla tullut brändi, joka kasvaa ja kehittyy koko ajan kohti uutta ja parempaa. Kokoelmat ovat innovatiivisia ja ajan hermolla olevia. Lone Friis sanoo, että jos hän tietäisi suunnan, johon hänen luomansa tuote on menossa, hän voisi yhtä hyvin lopettaa työnteon. Hänen mielestään tuntematon tulevaisuus on osa alan kiehtovuutta. Hän ei halua työstään koskaan tulevan rutiinia, jolloin työn taika on mennyt ja brändistä tullut sieluton.

Tutustu Friis & Companyn upeisiin nettisivuihin, sukella syvälle muodin maailmaan ja nauti.

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun