Ben Sherman vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, KidsBrandStore, Zoovillage edustavat Ben Sherman -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Ben Sherman -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Ben Sherman -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Ben Sherman miesten vaatteet netistä

Ben Sherman

Paitaikoni Ben Sherman

Paitatehtaasta pitkän tien kansainväliseksi brändiksi kulkenut Ben Sherman on kuin luotu tyylistään tarkalle ja trendikkäälle miehelle. Merkki yhdistelee onnistuneesti brittiläistä räätälikulttuuria ja sporttityyliä.

Kuka Ben Sherman?

Ben Sherman, ent. Arthur Benjamin Sugarman (1925–1987) oli muotisuunnittelija ja vaateyhtiö Ben Sherman Companyn perustaja. Ben Shermanin tunnusmerkkejä ovat tyylikkyys ja linjakkuus. Ben Sherman aloitti uransa paitojen valmistuksella 1950-luvulla pienessä tehtaassa Englannissa. Merkistä tuli kuuluisa 1960-luvulla varsinkin Mod-nuorison käyttämänä, minkä kautta se siirtyi myös skinheadeille. Ben Sherman laajensi toimintaansa ja perusti Ben Sherman Companyn vuonna 1963. Suosio voimistui 1960-luvulla, minkä myötä tuotetta vietiin Euroopasta myös Yhdysvaltoihin. Vuonna 1968 Ben Sherman Company muutti Brightonista Lontooseen. Yhtiön luomasta Oxford-kauluspaidasta tuli pian statussymboli.

Ben Sherman netistä

Ben Shermanin nettisivuilta löytyvät kuvaukset kokoelmista, yhtiön esittely, tilausohjeet ja paljon muuta. Sivuilta löydät myös tietoja työmahdollisuuksista ja yhteistyökumppaneista. Voit lisäksi rekisteröityä sivustolle, jolloin tilaaminen sekä omien tietojen ja tilausten tarkastelu on helppoa. Sivuilta saa helposti yhteyden asiakaspalveluun ja sieltä löytää myös trendikkäät uutuudet.

Tänä päivänä Ben Sherman on yksi Ison-Britannian tunnetuimmista vaatetusalan yhtiöistä. Ben Sherman ei luonut vain vaatteita vaan kokonaisen ajattelutavan, joka on auttanut luomaan maailmanlaajuisen tuotemerkin. Hänen tapansa ajatella ei ollut normaali ja arkipäiväinen. Ehkä siksi hän on jättänyt perinnön, joka elää edelleen vahvasti.

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun