El Naturalista vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, Zalando edustavat El Naturalista -vaatteita. Näet kaikki sivujemme El Naturalista -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan El Naturalista -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

El Naturalista

El Naturalista

El Naturalista on espanjalainen tuotemerkki, joka käyttää ainoastaan ekologisia ja ympäristöystävällisiä materiaaleja kaikissa tuotteissaan. Tämä tuotemerkki saa inspiraationsa luonnosta, mystiikasta ja eri kulttuureista. El Naturalista on sitoutunut käyttämään mahdollisimman luonnonmukaisia materiaaleja kaikissa tuotteissaan, kuten puuta, korkkia, puuvillaa ja juuttia. El Naturalista -tuotteet valmistetaan mahdollisimman luonnonmukaisesti ja samalla luontoa säästäen. Tuotteissa on säilytetty niiden luonnollinen viimeistely, ja materiaaleista huokuu myös miellyttävä tuoksu. El Naturalistan kengissä jalkasi viihtyvät, ja tuotemerkin pääperiaatteena onkin valmistaa mukavia kenkiä, joissa jalkasi voivat hyvin.

El Naturalista painottaa jatkuvan kehityksen periaatteita kaikessa toiminnassaan. He valmistavat muodikkaita tuotteita, ja käyttäessään vain luonnollisia materiaaleja, he säilyttävät samalla tuotteissaan yllätysmomentin, joka yhdistettynä huippumuotiin ja trendikkäisiin tuotteisiin takaa käyttäjälleen miellyttävän kokemuksen. El Naturalista valmistaa kenkiä naisille ja miehille. Kengät on jaettu syksy - ja talvimallistoihin sekä kevät- ja kesämallistoihin. El Naturalistan kengät huomataan värikkyytensä ansiosta. Värimaailmaan kuuluvat perinteisten värien lisäksi lila, keltainen, sininen ja erilaiset vihreän sävyt. Naisille on tarjolla muodikkaita sandaaleja, nilkkureita, saappaita ja puukenkiä. Miesten kengissäkin on paljon erilaisia vaihtoehtoja kuten varsikenkiä, bootseja ja tennareita. Lisäksi El Naturalistan valikoimiin kuuluvat laukut, säärystimet ja ympäristöystävälliset kenkien hoitotuotteet.

El Naturalista -tuotteet ovat saaneet suurta suosiota ympäri maailmaa. Jälleenmyyjiä on Euroopassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa, Australiassa ja Japanissa. Tuotteita myydään sekä kenkäkaupoissa että internetissä.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun