Dr. Martens vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Spartoo, Zalando edustavat Dr. Martens -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Dr. Martens -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Dr. Martens -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 8 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Dr. Martens

Dr. Martens

Dr. Martens on suosittu brittiläinen kenkämerkki, joka sai alkunsa jo vuosikymmeniä sitten, kun saksalainen lääkäri Klaus Märtens loukkasi jalkansa. Hän valmisti itselleen mukavan kengän, jonka avulla jalka parantui nopeammin. Kenkä sai suuren suosion työväen keskuudessa, ja kengän maine levisi nopeasti. Tänä päivänä Dr.Martens tunnetaan ympäri maailman kengistään, joissa on asennetta ja hieman kapinallisia tuulahduksia. Dr.Martens kenkiä on valtava valikoima naisille, miehille ja lapsille. Tyylikkäät ja jo vuosikymmenien ajan suositut bootsit, jotka ovat helposti tunnistettavissa keltaisella ommellusta neuleesta kengän reunassa, ovat nyt entistä trendikkäämpiä, ja uusi kenkämallisto on täynnä muodikkaita malleja moneen menoon.

Dr. Martensin kenkäkokoelmassa on miehille bootseja, työkenkiä, vapaa-ajan kenkiä, saappaita ja kumisaappaita monissa eri väreissä, sekä perinteisissä että hieman erikoisimmissa värivaihtoehdoissa. Naisten kenkämallisto koostuu bootseista, nauhakengistä, sandaaleista, ja värejä on valittavana rajattomasti kiiltonahkaisista metallinhohtoisiin kenkiin. Lasten kokoelmassa on ihania pikkukukallisia, ruudullisia ja metallinvärisiäkin kenkiä, jotka sopivat niin kouluun kuin leikkeihin. Lisäksi kenkiä valmistetaan yhä työkäyttöön alkuperäistä Dr. Martens perinnettä jatkaen.

Dr. Martens tuotevalikoimaan kuuluu nykyään paljon muitakin tuotteita kenkien lisäksi. Dr.Martens vaatemallisto on saanut vaikutteita brittiläisistä työvaatteista, ja naisille on paljon erilaisia paitoja, mekkoja, svetareita ja t-paitoja, takkeja, ulkotakkeja, sukkia ja kaulahuiveja. Miehille on paitoja, neuleita, t-paitoja, neuletakkeja, ulkotakkeja, sukkia, kaulahuiveja, pipoja, henkseleitä. Dr. Martens mallistossa on myös i-Phone koteloita, laukkuja ja vöitä.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun