Ichi vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Bubbleroom, Zalando edustavat Ichi -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Ichi -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Ichi -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Ichi huippumuodikkaat naistenvaatteet

Ichi

ICHI on nuorten, muotitietoisen naisten vaatemerkki. ICHI on nykyään yksi muotimaailman menestyksekkäimmistä brändeistä, joka luo innovatiivisia mallistoja kerta toisensa perään. ICHI suunnittelee vaatteita nuorille ja rohkeille naisille, jotka uskaltavat kokeilla ja yhdistellä erilaisia tyylejä. ICHI:n mallistosta löytyy runsas valikoima rohkeita ja leikitteleviä vaatteita, joista voit koota oman persoonallisen tyylisi.

Huippusuunnittelua kohtuulliseen hintaan

ICHI on muotitietoisten nuorten naisten suosikkimerkki, koska se tarjoaa huippusuunnittelua järkevään hintaan. Brändin vaatteet ovat myös korkeaa laatua, johon voi luottaa. Voit tilata merkin vaatteita edullisesti netistä. Nettivalikoimasta löytyy paitoja, neuleita, takkeja, housuja ja hameita jokaiseen vuodenaikaan. Brändin mallistosta löydät myös upeat asukokonaisuudet jokaiseen tilanteeseen. Täydelliset vaatteet bileisiin, kouluun, töihin ja vapaa-ajalle löytyvät ICHI:ltä. Mallistosta löytyviä vaatteita on helppo mixata ja matchata. Brändin vaatteilla voit yhdistellä rohkeasti erilaisia tyylejä, luoda jännittäviä asukokonaisuuksia ja pukeutua huippumuotiin joka päivä. Huippumuodikkaaseen ICHI:in pukeutuvat ovat aina askeleen trendejä edellä.

Erotu massasta persoonallisella tyylilläsi

Vaatteiden omaperäinen, massasta erottuva tyyli syntyy erilaisten tyylien rohkeasta yhdistelemisestä. Vaatteissa on mielenkiintoisia, leikitteleviä printtejä, kuoseja ja värejä, jotka yhdistyvät jännittäviksi kokonaisuuksiksi. ICHI leikittelee erilaisilla tyyleillä ja luo jännittäviä vaatteita, jotka erottuvat. Luo itse oma persoonallinen tyylisi tilaamalla ICHI:n vaatteita netistä! ICHI on vaatemerkki itsevarmalle, nuorelle naiselle, joka haalii pelotta uusia kokemuksia ja pukeutuu välittämättä liikaa säännöistä ja perinteistä.

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun